0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: MINILAND Thermotalk Plus

Termékkatalógus
MINILAND Thermotalk Plus - Gyerek lázmérő

Vélemények: MINILAND Thermotalk Plus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MINILAND Thermotalk Plus témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MINILAND Thermotalk Plus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MINILAND Thermotalk Plus megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Lukáš, Praha 5 - Hlubočepyflag
Értékelve: 2019. 08. 24., változat: MINILAND Thermotalk Plus
Hitelesített vásárlás
Kicsi, könnyű, szép kialakítású, gyorsan és elég pontosan mér (többször összehasonlítva egy klasszikus hőmérővel). Nem támogatja a cseh nyelvet (kb. 6 világnyelv van), és minden egyes mérés a beállított nyelven, a beszélt szóval történik. A pulzusszámot is méri. A csomag tartalmaz egy praktikus állványt és egy utazótáskát is. Eddig teljes megelégedettséggel.
Semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ