Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: MOES Hidden wifi smart Dimmer switch

Termékkatalógus
MOES Hidden wifi smart Dimmer switch - WiFi kapcsoló

Vélemények: MOES Hidden wifi smart Dimmer switch

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MOES Hidden wifi smart Dimmer switch témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MOES Hidden wifi smart Dimmer switch termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MOES Hidden wifi smart Dimmer switch megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Nové Město nad Metují 1flag
Értékelve: 2023. 09. 05., változat: MOES Hidden wifi smart Dimmer switch
Hitelesített vásárlás
A kapcsoló csak nyomógombos kapcsolókkal működik jól, az én korrekt esetemben klasszikus lépcsőházi vezetékezésem volt kolébkovymi. Ezután csak annyit kell tennie, hogy "kattint," és a kapcsolót visszakapcsolja kikapcsolt állásba. Ezért le kellett cserélnem őket nyomógombosra a kényelmesebb működtetés érdekében. Mindenesetre több vezérlőből is vezérelhető lépcsőházi összeköttetésben. Nem minden izzót lehet dimmerrel is tompítani, némelyik villoghat, erre alkalmas izzóra van szükség, mint például a https://www.alza.cz/avide-stmivatelna-premiova-retro-led-zarovka-e27-9w-1055lm-tepla-filament-ekv-75w-3-roky-d7417223. htm
Ára
lehetőség a világítás WiFi és klasszikus kapcsolókon keresztül történő vezérlésére
Google Home támogatás
elég nagy, ha nem lenne egy mélyebb telepítődobozom, akkor probléma lenne.
csak nyomógombos kapcsolókkal működik, a klasszikus tekercses kapcsolókkal nem.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 26., változat: MOES Hidden wifi smart Dimmer switch
Hitelesített vásárlás
Egyszerű telepítés (ha van elég hely)
A „Smart Life“ alkalmazással tesztelve – működőképes.
Ára
A kapcsoló alá szerelve a szabványos szerelődobozba való elhelyezéssel van probléma - a WiFi kapcsoló nem illik oda a kapcsolóval / gombbal. Szükséges egy mély beépítő doboz.
Az egypólusú diagram kézikönyvében van egy zavaró ábra c.6 lépcsőkapcsolókkal, de ezekkel ez a típus nem vezérelhető megfelelően. A vezérléshez kapcsoló / gomb szükséges. Erre a szövegrész utal: „Ez az intelligens kapcsolómodul csak reset kapcsolóval használható. "
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ