0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: MOLICARE Men 4 csepp 14 db

Termékkatalógus
MOLICARE Men 4 csepp 14 db - Inkontinencia betét

Vélemények: MOLICARE Men 4 csepp 14 db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MOLICARE Men 4 csepp 14 db témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MOLICARE Men 4 csepp 14 db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MOLICARE Men 4 csepp 14 db megvásárlása után te is írsz értékelést.
2 190 Ft
Raktáron > 10 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: MOLICARE Men 4 csepp 14 db
Hitelesített vásárlás
Biztonsági eszközként használják cisztoszkópiához - esetleges szivárgás esetén. Ebben az esetben előfordulhat, hogy egyáltalán nem érzi. amíg túl késő nem lesz. Ez egy úriembereknek szóló információ - erre a vizsgálatra biztosan nem sűrűn megyünk el. A cisztoszkópiához a 150 ml-es patron a szabvány, ezért ezek. Mivel még sok van belőlük, megpróbáltam megnézni, hogy mit bírnak valójában (ezért írom máshol, hogy egy kisebb csomag jó lenne, igazából 1-2. Durva iránymutatásként másoknak azt tudom mondani, hogy egy csepp kb. 40 ml-t jelent folyamatos áramlásban (egyszeri ürítést szimulálva). Ebben az esetben tehát egyszeri 160 ml szivárgás. A gyártó valószínűleg 50 ml-re gondolt. Darabonként, azt hiszem, egy betét is megteszi, de nem egyben. Tehát számolj 160 ml-rel, katasztrofális esetben ez megakadályozhat egy még nagyobb szivárgást. Összehasonlításképpen: egy normális embernél körülbelül 150-350 ml-t jelent, de egy személy teljes kapacitása, amikor önkéntelen szivárgás történik, 3-4-szer nagyobb. Tehát azok számára, akik például a stressz-inkontinenciára keresnek megoldást, vagy akiknek egyébként nehézséget okoz a kontrollálása, nagyobb kapacitást igényel. Tessék: A https://www.drmax.cz/molicare-men-pants-7-kapek-vel-m-inkontinencni-kalhotky-8-ks 1400 ml-t ír, de nem tudom, hogy ez megbízható-e.
Többé-kevésbé megfelel az elvárásoknak
Nehéz megbecsülni, hogy milyen helyzetben lehet őket használni, azaz mit lehet velük csinálni.
Mind a kisebb, mondjuk "zsebben", mind a valószínűleg nagyobb, csomagolás hasznos lenne.
Egy másik weboldalon egy másik termék, de ugyanabból a termékcsaládból (https://www.drmax.cz/molicare-men-pants-7-kapek-vel-m-inkontinencni-kalhotky-8-ks) egy csepp akár 200 ml-t is tartalmazhat. de itt körülbelül 50 ml-re becsülném.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ