Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: MOROCCANOIL Moisture Repair Shampoo 250 ml

Termékkatalógus
MOROCCANOIL Moisture Repair Shampoo 250 ml - Sampon

Vélemények: MOROCCANOIL Moisture Repair Shampoo 250 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MOROCCANOIL Moisture Repair Shampoo 250 ml témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MOROCCANOIL Moisture Repair Shampoo 250 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MOROCCANOIL Moisture Repair Shampoo 250 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
8 490 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 12., változat: MOROCCANOIL Moisture Repair Shampoo 250 ml
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Erről a samponról nagyon sok jót olvastam, illetve hallottam youtube videókon és száraz, festett, lestrapált, vékonyszálú hajam állagjavítására vásároltam. Balzsammal együtt teljesítette, amit elvártam tőle.
A sampon valóban luxuskategóriás. Ez többek közt azt is jelenti, hogy nagyon kevés kell belőle, mivel koncentrált az állaga. Egy jó tanács: sokan panaszkodnak, hogy nem habzik eléggé és nehéz eloszlatni a hajon. A megoldás nem még több sampon, hanem több víz! A sampont a tenyérben ajánlatos kevés vízzel finoman felhabosítani, utána a hajtöveken egyenletesen eloszlatni, majd a fejbőrbe masszírozni. A tisztítóereje kiemelkedő, így a hajvégeket elég csak finoman végigsimítani, nem kell nagy erőkkel mosni. Második mosásra nincs is szükség. Gyorsan és maradéktalanul kiöblíthető. Az illata csodás, de nem mindenkinek tetszhet, hogy még másnap is elég erősen érezni. Aki érzékeny az illatanyagokra, annak ez a sampon nem biztos, hogy jó választás.
Annak ellenére, hogy moisture repair van ráírva, közepesen szárítja a hajvégeket, vagyis kell utána balzsam. Nem kell feltétlenül ugyanennek a márkának lennie, de jó minőségű hidratáló legyen. Ami a termékben kifejezetten nem tetszett, az az igénytelen csomagolás. A flakon feliratán a betűk egy része már akkor le volt kopva, amikor megkaptam és ez elég nagy csalódás volt. A flakon maga is olcsó műanyag, amit igazán nem várna az ember egy szalon kategóriás sampontól. Ha boltban látom, nem biztos, hogy bizalmat szavazok neki csak a külleme alapján.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ