0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY

Termékkatalógus
NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY - Okos öntöző

Vélemények: NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Stanislav, Králův Dvůrflag
Értékelve: 2022. 06. 23., változat: NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY
Hitelesített vásárlás
Két csillag a cégnek. És ezért. Függetlenül attól, hogy a kézikönyvből vagy másból telepíti az alkalmazást (Tuya, Smart Life stb. ), tehát a készülék keres, csatlakozik, minden rendben. A probléma akkor jelentkezik, ha az öntözést az alkalmazáson keresztül a kézi kapcsolóval kívánja elindítani. Az öntözés bekapcsolásakor a szivattyú az alkalmazáson keresztül kapcsol be. A kapcsoló visszajelzője azonban kialszik, de a szivattyú boldogan öntöz tovább. Az alkalmazáson keresztüli leállítás pedig szinte lehetetlen. Az egyetlen dolog, ami működik, az az automatizálás. Öntsön egy liter vizet a mérőpohárba, megtudja, mennyi idő alatt ürül ki, és ennek megfelelően állítja be az időzítést. De ha nem szeretne félkész terméket, maradjon távol ettől.
Valahogy működik az automatizálás
A wifi azonnal csatlakozott
A termék firmware valami katasztrofális
0 ×Jelentés
Kontura Praha s.r.o., Praha 4 - Lhotkaflag
Értékelve: 2022. 06. 21., változat: NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY
Hitelesített vásárlás
Megfelel a funkciónak
Szerencsétlenül elkészített tömlővégek, amelyeket az agyagba nyomnak. A víz hajlamos kifröccsenni az edényből, ahelyett, hogy a földre folyna (magától megjavítható)
Az alkalmazás nagyon silány. A cseh fordítás annyira gyenge, hogy a beállításokban csak sejted, mit csinálsz. Nem tudok angolra váltani (ahol feltételezem, hogy a fordítás helyes lenne)
Az öntözési idők csak az üzemmódban állíthatók be, mennyi időintervallum és mennyi idő után. Így talán percenként 8 óránként egyszer. Az ötlet, hogy reggel hatkor egy percet, majd délután egykor két percet, este hétkor pedig harminc másodpercet állítsunk be, csak egy nedves álom.
A csomag töltő adaptert nem tartalmaz
A fentiekre tekintettel 1*-et szerettem volna adni a terméknek, de “hardver” rendben lesz a pumpám és talán valaki befejezi a szoftvert. Tehát 3 * optimistáknak, olyanoknak, akik teljesen működőképesek, nem ajánlom azonnal.
0 ×Jelentés
Šimon, Prahaflag
Értékelve: 2022. 05. 20., változat: NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY
Hitelesített vásárlás
wifi
intuitív működtetés
egy kis nyomás, eddig 5 virágot kötöttem be és az utolsó szinte nem folyik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ