Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT

Termékkatalógus
NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT - Levegőminőség mérő

Vélemények: NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michael, Prahaflag
Értékelve: 2023. 05. 28., változat: NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT
Hitelesített vásárlás
FIGYELEM! A CO2-mérés nem működik. Az értékek még mindig 380 körül vannak, bár a valóság talán 1300 körül van! Véleményem szerint az Alza-nak vissza kellene vonnia ezt a terméket az értékesítésből, mivel megnehezítheti az emberek egészségét, ha megbíznak a készülékben.
A CO2 mérés nem működik
0 ×Jelentés
Jiří, Kroměřížflag
Értékelve: 2022. 12. 15., változat: NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT
Hitelesített vásárlás
visszatérés, nem felel meg a specifikációnak
olcsó, de.
Csak a hőmérsékletet és a páratartalmat méri, a többi változó a CO2 esetében 358 és 368, a formaldehid esetében pedig 0,01 és 0,02 között váltakozik. Ez ugyanaz, mint a zbozi.cz oldalon található vélemények (egy felhasználó ott is panaszkodott, és ez nem segített).
Sem nyitott ablaknál, sem éjszaka nem változott a CO2-érték.
nem szabadna eladni
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 1flag
Értékelve: 2022. 08. 13., változat: NEDIS Wi-Fi levegőminőség-monitor WIFISA10CWT
Hitelesített vásárlás
WiFi támogatás, így az alkalmazáson keresztül hozzáférhet az adatokhoz
az adatok alapján automatikus műveleteket hajthat végre, pl ha a CO2 szint magas, figyelmeztesse, hogy nyissa ki az ablakot
VOC-t, CO2-t és HCHO-t mér, amit a 3 legfontosabb tulajdonságnak tartok. PM-et is mér.
nagyon alacsony ár, mert WiFi-n keresztül tud kommunikálni, és van mobilalkalmazása
A WiFi csak a 2,4 GHz-es sávot tudja használni, míg az 5 GHz manapság elterjedt, ezért át kell konfigurálni a routert, hogy a mobillal is megtalálható legyen az eszköz, és 2,4 GHz-es (lassabb) WiFi-n keresztül kell csatlakoztatni a mobilt. Ekkor a mobil nem található más, 5 GHz-re csatlakoztatott eszközökkel, és mindent vissza kell állítani 2,4 GHz-re
sajnos a telepítési kézikönyvet valami írástudatlan művész készítette. Arról sajnos egy szó sem esik a kézikönyvben, hogy gemkapoccsal 5 másodpercig kell nyomni a reset gombot ahhoz, hogy a készülék villogni kezdjen és működésbe lépjen. Csak olyan képek vannak, amelyeket nem lehet úgy értelmezni, ahogy a művész akarta, és nem megfelelő a felirat.
3 különböző mérőműszerem van, és nem tudom melyik mutatja jól. Ezzel a készülékkel sem lehet megállapítani, hogy az 5 mért tulajdonságból megbízhatóan mutat-e valamit. Nem lehet ellenőrizni, hogy nincs-e hozzáférése olyan laboratóriumhoz, amely akkreditált analóg módszerrel méri az ISO-t.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ