Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Nillkin Super Frosted Bright Red OnePlus Nord 3 tok

Termékkatalógus
Nillkin Super Frosted Bright Red OnePlus Nord 3 tok - Telefon tok

Vélemények: Nillkin Super Frosted Bright Red OnePlus Nord 3 tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nillkin Super Frosted Bright Red OnePlus Nord 3 tok témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nillkin Super Frosted Bright Red OnePlus Nord 3 tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nillkin Super Frosted Bright Red OnePlus Nord 3 tok megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Třebíčflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: Nillkin Super Frosted OnePlus Nord 3 fekete tok
Hitelesített vásárlás
nagyszerű borító
0 ×Jelentés
Josef, Šestajoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 31., változat: Nillkin Super Frosted Peacock Blue OnePlus Nord 3 tok
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A tok szépen néz ki, jól körbetekeri a telefont, így nem teszi feleslegesen nagyobbá az amúgy is nagyon nagy telefont. A tok a kamerákat és a kijelzőt szépen takarja, köszönhetően a néhány tizedmilliméterrel megemelt szélnek. Szépen megmunkált, az érdes felület miatt csábító azt gondolni, hogy a tok nem fog csúszni. De ennek az ellenkezője igaz. Ha például az egyik kezemben tartom a telefont, és a hüvelykujjammal próbálom feloldani, a telefon végigcsúszik a tenyeremen. Ha mindkét kézzel irányítjuk, ez megint nem olyan nagy probléma, és ezt a telefont nem lehet egy kézzel irányítani. Vagy egy gyűrűt kell ragasztanom a hátuljára, hogy átfűzzem az ujjam, vagy szilikonhüvelyeket rendeltem, majd meglátom, mit használok. Hosszabb hátránya, hogy a telefon az asztalra helyezve meginog. Érthető, ha a felső részhez ér, de a jobb alsó részen történő gépeléskor is tekergőzik. Valószínűleg telefonprobléma, de a pouzro nem oldja meg.
a telefon nem sokkal nagyobb benne
a kamerákat és a kijelzőt is lefedi (néhány tized mm-es túlnyúlás)
remek kivitelezés
baráti ár
nagyon nehéz levenni
amikor egy kézzel próbáljuk kezelni a telefont, az ujjakban csúszik a készülék
0 ×Jelentés
Vásárló, MAGLÓDflag
Értékelve: 2024. 02. 02., változat: Nillkin Super Frosted OnePlus Nord 3 fekete tok
Hitelesített vásárlás
Jól illeszkedik
kényelmes
nem csúszik
0 ×Jelentés
Jakub, Šenovflag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: Nillkin Super Frosted OnePlus Nord 3 fehér tok
Hitelesített vásárlás
Szép, minőségi kivitelezés. Nagyon szorosan tart, amíg nem okoz gondot levenni a telefonról. Ajánlom, hogy ugyanattól a márkától rendeljen üvegeket ehhez a borításhoz. Sajnos az Alza nem árulja. Most egy kicsit kitérnék a védőüvegre. Egyáltalán nem írnék róla, de úgy tűnik, hogy az Alza által forgalmazott többi szemüveg felhasználói nem teljesen elégedettek a minőséggel. Különösen, ha lejönnek. Tehát itt, annak köszönhetően, hogy a fedelet és az üveget ugyanattól a gyártótól vásárolja, elérheti, hogy nagyon szépen illeszkedjenek egymáshoz. Az első jóra buborékok nélkül ragasztottam az üveget, az üveg mindenhol szilárdan tapad.
a borító nem csúszik
minőségi kivitelezés
a gyártó kompatibilis üveget is kínál (Alza-n kívül)
A tok olyan szorosan tartja a telefont, hogy néha gondot okoz kivenni, és egy kis gyakorlásra van szükség. A fedél jól néz ki, és nem úgy néz ki, mintha el kellene törnie, amikor kidugja a telefont, de az általam kifejtett erővel gondolkodom róla.: D
0 ×Jelentés
Jan, Kolín 5flag
Értékelve: 2023. 10. 19., változat: Nillkin Super Frosted OnePlus Nord 3 fekete tok
Hitelesített vásárlás
Ára
csodás design
a mobiltelefon testéhez tapad
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ