Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: NUK Thermo Express Plus elektromos cumisüveg melegítő

Termékkatalógus
NUK Thermo Express Plus elektromos cumisüveg melegítő  - Cumisüveg melegítő

Vélemények: NUK Thermo Express Plus elektromos cumisüveg melegítő

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NUK Thermo Express Plus elektromos cumisüveg melegítő témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NUK Thermo Express Plus elektromos cumisüveg melegítő termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NUK Thermo Express Plus elektromos cumisüveg melegítő megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Plzenflag
Értékelve: 2022. 02. 19., változat: NUK Thermo Express Plus elektromos cumisüveg melegítő
Hitelesített vásárlás
Az első palack megfelelően felforrósodik, ha a másodikat azonnal túlmelegszik. A fűtési víznek pontosan a séma szerint kell lennie, és amikor gyorsan el kell készítenie a keveréket, fel kell állnia, és mérnie kell ezeket a ml-eket, ez katasztrófa, nem ajánlom. Csak azért vettem, mert be lehet rakni az autóba
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ