Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: OneXplayer 1S

Termékkatalógus
OneXplayer 1S - Kézi számítógép

Vélemények: OneXplayer 1S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OneXplayer 1S témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OneXplayer 1S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OneXplayer 1S megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Kuřimflag
Értékelve: 2023. 02. 23., változat: OneXplayer 1S
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szeretném mindjárt az elején leszögezni: WOW. Ez a kis eszköz minden álmomat és képzeletemet felülmúlta. Nyilvánvalóan használtam néhány olcsó táblagépet, és a laptopok, amelyeket a múltban használtam, nos, hogy udvariasan mondjam, most már régiek. Ez a kis dolog sikerült felrobbantani az elmémet sebességben, képességekben, kapacitásban és célokban. Ennek az eszköznek köszönhetően most már van egy kompakt eszközöm, amely webes alkalmazásokat szolgál ki egy rá telepített dokkolóval, miközben a munkámat végzem, multimédiát nézek, és egyértelműen olyan sebességgel játszom, amire nem számítottam. A kézben tartása és a rajta való játék a beépített vezérlőkkel nagyszerű élményt nyújt, de egy idő után a készülék súlya észrevehető. Tehát ha megpróbálja lecserélni az XBOX-vezérlőt erre. nos. ez a dolog nem erre való.Ez egy fantasztikus társ, bárhová is mész, hogy a legigényesebb játékokat a zsebedben tarthasd. OK, hátizsák zseb. A méret nem telefonméret, de ez egy másik PLUSz a valóságban. Van néhány billentyűzet, amelyet ennek a készüléknek szenteltek, de egyelőre nincs az Alza vagy más cseh boltban. Azonban bármilyen bluetooth vagy USB billentyűzet megteszi a trükkjét, hogy rendkívül megbízhatóvá tegye a készüléket bármilyen feladathoz, amit ezzel az eszközzel szeretne elvégezni. Ha beszerez egy ilyet, valószínűleg nem fogja megbánni.
Mint egy számítógép fut nagyon jól.Azt teszi, amit bármely más laptop / számítógép képes megtenni. Nagyon erős, nagyon gyors, nagyon nagy memóriával.
Hagyja, hogy az ablakok először néhány perc alatt beállítsák, és máris indulhat.
Nagyon jó a játékokhoz. A konzol vezérlése azonnal működik a játékokkal. XBOX, EA, Steam, Steam, BattleNet, amit csak akarsz. Ha a játék vezérlővel irányítható, akkor a vezérlők azonnal elérhetővé válnak.
Fantasztikus kép a képernyőn. A felbontás még kisebb méretarányban is olyan éles képet és szöveget eredményez, hogy még 175%-os méretben is csodálatos vele dolgozni.
Bluetooth-eszközökkel (billentyűzet, egér, fejhallgató/hallgató) való csatlakoztatásával ez a kis gépezet egy nagyon erős eszközzé válik, és USB C-vel egy monitorhoz csatlakoztatva fantasztikusan működik. Természetesen, ha a monitorod nem támogatja az USB C-t, vásárolhatsz adaptert, és ez is megéri.
A játékoknál a vezérlők használata nagyszerű élményt nyújt, de egy idő után a készülék súlya kezd érezhetővé válni. Adj hozzá egy másik hagyományos XBOX/PS-vezérlőt Bluetooth-on keresztül, és máris ott van előtted a mobil XBOX.
A hangszórók nem túl hangosak, és minőségük nem a legjobb, amit a táblagépekben, laptopokban találhatsz, de egy pár fülhallgatóval vagy fejhallgatóval ez nem jelenthet problémát.
Tekintettel a készülék teljesítményére, a ventilátor rendszernek köszönhetően hűvös marad, de a legtöbbször a ventilátorok kicsit hangosak, de más léghűtéses laptopokhoz képest ez hasonló. Egyértelműen nem hasonlítható össze egy tablet passzív hűtőrendszerével.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 11. 05., változat: OneXplayer 1S
Hitelesített vásárlás
Végre megtaláltam, amit kerestem. Várom a következő generációt.
minőségi feldolgozás, oprvadu ebből van a benyomásom, hogy egy nagyon jó minőségű eszköz.
nagyszerű kijelző
nagy teljesítményű processzor és integrált grafika
nagyon jól megtervezett és hatékony hűtés,
tökéletes méret, ahol videókat nézhetsz, játszhatsz, de például a microsoft office-ban dolgozhatsz útközben, és mégis nagyon hordozható a készülék.
a turbó gomb 5-20 (fallout 4) extra teljesítményt ad a játékokban.
1tb ssd + bővíthető micro sd kártya
teljes körű windows 11 egy kompakt csomagban
csak mindent, nem adom oda másnak.
Meg kellett rendelnem egy billentyűzetet és egy héj pozdro Kínából, mert senki sem mikrofon itt
meg kell oldani a kijelző védelmét valamilyen univerzális fóliával
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ