AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB

Termékkatalógus
ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB - Ebook olvasó

Vélemények: ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB megvásárlása után te is írsz értékelést.
201 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Praha 5 - Nové Butoviceflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Aki e-ink táblagépet vásárol, annak tudnia kell, mire vállalkozik, és feltételezhető, hogy előzetesen megismerkedett mindennel, amire szüksége van. Az interneten, különösen a YouTube-on (ajánlom a MyDeepGuide csatornát) rengeteg ismertető, bemutató található. A Note Air 3C egy csúcskategóriás készülék munkára és játékra, ez a piac jelenlegi csúcsa. De természetesen ennek is megvannak az előnyei és hátrányai, nem mindenki számára megfelelő eszköz. Mint bármelyik másik.
fantasztikus eszköz a jegyzetekhez
kiváló írás érzés
színes kijelző
Android - ezzel gyakorlatilag bármit elérhet a tabletjén
Korlátlan munkalehetőségek
Tökéletes e-bookként is
Vannak hangszórók, hallgathatsz hangoskönyveket, lejátszhatod a Spotify-t, YouTube-ot stb.
A szöveges diktálás is tökéletesen működik
Kombinálva az eredeti esetben nagyon praktikus
Hozzáadhat egy Bluetooth billentyűzetet vagy akár egy egeret, és akkor gyakorlatilag egy laptop alternatívája lesz.
gyengébb akkumulátor, ha a wifi és a bluetooth be van kapcsolva, és a táblagépet teljesen használja, de ez eléggé érthető.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB
Hitelesített vásárlás
Ettől a gyártótól biztosan nem veszek semmit, nagyon vártam a tabletet, de a kijelző feldolgozásának minősége nagyon elkedvetlenített.
gyors, mert e-ink
nagyon jó írás
óriási izzó pontok/"halott pixelek" (az online fórum szerint nagyon gyakori ennél a modellnél - nagyon bosszantó, lásd a fotót).
drága, különösen akkor, ha a kijelző tele van fehéren világító pontokkal.
0 ×Jelentés
Michael, Přísnoticeflag
Értékelve: 2024. 01. 11., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB
Hitelesített vásárlás
Sokáig hezitáltam, hogy megvegyem-e, mert gyakran van a boltokban a visszavett áruk között. Azt mondanám, hogy ez a sötét kijelző miatt van, amely alapvetően megköveteli a háttérvilágítást nonstop (de nem vakít, mint egy mobiltelefon), különben az olvasás nem kényelmes, vagy nem lehet olvasni rajta semmit a félhomályban, ami nem biztos, hogy megfelel néhány embernek. Egyébként az olvasó teljesen jó, és nem sajnálom a pénzt. A pluszok és a dolgok, amikre képes, túl sok. Különösen diákoknak ajánlom. Végre az olvasók elérték azt a technológiai szintet, amikor már megéri megvenni őket, még akkor is, ha lényegesen drágábbak, mint egy hagyományos táblagép. A reakcióidő a jegyzetek írásakor olyan kicsi, hogy olyan érzés, mintha papírra írna - csak a toll első érintésénél van nagyobb késleltetés.
minőségi termék; azt mutatja, hogy a gyártónak fontos a jó termék, így a versenytársakhoz képest magasabb ár elfogadható.
8-magos 2,8 GHz-es Snapdragon 665 processzor, a gyártó még mindig 2,4 GHz-et ad meg a weboldalán, valószínűleg időközben frissítette (szép bónusz) -> gyors reakció a tollra és gyors kijelző átrajzolás.
teljes értékű Google Play, bármilyen Android alkalmazást telepíthet a mobiltelefonjára, ami kibővíti az olvasó használatát.
300 ppi felbontás (megjegyzendő, hogy a gyártó már árul egy fekete-fehér változatot is a kijelzőből, de annak csak 227 ppi-je van, és állítólag ez észrevehető).
a tts cseh olvasata is megvan, az imént olvasott mondat a könyvben ki van emelve
mesterséges intelligencia felismeri a kézzel írt jegyzeteket, még a cseh jegyzeteket is (még az én teljesen kézzel írt kézírásomra - firkálás - is nagyszerűen működik).
a kézzel rajzolt ábrák (körök, téglalapok, háromszögek, nyilak,. ) tökéletes
a készletben található alaptoll nemcsak a nyomásra, hanem a toll dőlésére is reagál, passzív, nem kell feltölteni.
gyors tollreakció és a kijelző újrarajzolása, ami a tesztek szerint összehasonlítható a leggyorsabb versenyképes Remarkable 2-vel, amely nem rendelkezik háttérvilágítással (de fényes kijelzővel) és nincs androidos
színes kijelző, de ez még nem tökéletes, a színek halványak az LCD és az alacsonyabb színű kijelzőhöz képest, de ez rendben van.
egy réteg, amely a ceruza papírra karcoló hangját szimulálja, egy részlet, amit imádtam.
lehetőség saját offline szótár hozzáadására és a szó fordításának megtekintésére a szóra koppintva, vagy ismeretlen szavak hozzáadására a listához a fordításukkal együtt.
gyengébb akkumulátor, "csak" 3700mAh (webböngészés vagy youtube nézés közben drasztikusan csökkenti az akkumulátor százalékát a mobilhoz képest), az olvasás és a jegyzetek írása önmagában még a háttérvilágítással sem fogyaszt sokat, és nem kell aggódnia a napi feltöltés miatt, mint egy mobil esetében.
sötétebb kijelző, számítani kell arra, hogy nonstop háttérvilágítással, ez egy adó a szín és valószínűleg több réteg kijelző
a wifi lassabb a mobilhoz képest, de ez nem számít.
0 ×Jelentés
Pavel, Kravskoflag
Értékelve: 2024. 01. 09., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB
Hitelesített vásárlás
mindenben megfelel a leírtaknak
Remélhetőleg a színezés jobb lesz a következő generációkban.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Amikor megrendeltem, aznap emelt 2000HUF-t az Alza az áron, kifizettem bankkártyával, másnap levitték az előző árra. Az árgarancia felírat az KAMU! Nem lehet érvényesíteni, ha közben olcsóbb lett, csak azt tehettem volna, hogy nem veszem át a futártól, visszaviszi, és majd egyszer visszakapom a pénzem, hogy megvegyem az alacsonyabb áron (ennyit nem ért). Ellenben egy nappal előbb érkezett meg, mint amit az oldalon jósoltak.
2. 8GHz példányt kaptam (Snapdragon 685, nem 680, ami a gyári specifikáció) , heti max 2 (de inkább 1) akkutöltés, úgy, hogy minden nap ezen jegyzetelek (többet, mint előtte papírcetlikre)
A színes kijelző miatt a fehér nem annyira fehér, mint más e-ink kijelzőkön, ez tény, de egyáltalán nem zavaró! Ez ne tántorítson el senkit. A színekről viszont azt el kell mondani, hogy csak "vannak", YT videókban színesebbnek néz ki mint a valóságban. (Ki találta ki, hogy RGB mátrixot kell használni, nem CMY-t, amikor valójában szubsztraktív a színkeverése... )
0 ×Jelentés
Aleš, Brno 37flag
Értékelve: 2023. 12. 02., változat: ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64GB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az összes bejelentett funkciót teljesíti, csak hiányzik a részletes utasítás a CZ-ben, lusta vagyok elolvasni az EN-t.
Mindenben megfelel az elvárásaimnak! Mindig részletes kutatást végzek!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ