0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: ORBITKEY Nest - Black

Termékkatalógus
ORBITKEY Nest - Black - Vezeték nélküli töltő

Vélemények: ORBITKEY Nest - Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORBITKEY Nest - Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORBITKEY Nest - Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORBITKEY Nest - Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
49 590 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 19., változat: ORBITKEY Nest - Black
Hitelesített vásárlás
Ha szeretsz vásárolni, akkor keresd az értelmet - hajrá! Ha szeretsz olyan dolgokat vásárolni, amelyek kellemesen meglepnek a végső funkcionalitásukkal - tartsd meg! Végső ítélet: Egy szép doboz 3 ezerért, amit csak akkor használsz, ha van egy mobiltelefon-töltőd, mint EDC elem, és egy hatalmas tokot akarsz hordani hozzá, amelyiknek van ez a hűvös vezeték nélküli töltési funkciója, amikor bedugod egy konnektorba.
ez egy szép ügy
bőr, minőségi szövet, megfelelő gumi!
még egyszer: remekül néz ki
vezeték nélküli (valójában vezetékes) töltő
amibe semmi sem fér bele
EDC hordozható doboz? Ha minden nap csak egy kést, egy airpodot és egy mobiltelefon-töltőt viselsz magadnál, az rendben van.
Ha azonban iPadjét és Macbookját is mindennap fel kell töltenie, szerezzen be egy másik tokot ezekhez a tulajdonjogokhoz.
10W-os telefontöltés, ha iPhone 14 pro max, így 2-3 órát várhat a teljes töltésig, ami persze normális idő, amikor nem telefonálok, nem válaszolok üzenetekre stb.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ