Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: OSLO Kanapé L

Termékkatalógus
OSLO Kanapé L - Kanapé

Vélemények: OSLO Kanapé L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OSLO Kanapé L témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OSLO Kanapé L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OSLO Kanapé L megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 08., változat: OSLO Kanapé L
Hitelesített vásárlás
Felbontott termékként kevesebb, mint féláron vettem, így ár érték arányban nagyon megérte. Meg vagyok vele elégedve maximalisan.
Könnyű összeszerelni
Puha fekvofelulet
Moshato huzat
Jobb es bal oldalra is rakható a labtarto resze
Az oldal karfa csak ket ponton rögzíthető alul, ugyan van lyuk felul is neki, viszont nem lehet egyik oldalrol sem hozzaferni, ennek ellenere is egyebkent stabil.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ