Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: OXFORD AIRFLOW MINI PUMP Pumpa, ötvözet, nyomásjelzővel

Termékkatalógus
OXFORD AIRFLOW MINI PUMP Pumpa, ötvözet, nyomásjelzővel - Pumpa

Vélemények: OXFORD AIRFLOW MINI PUMP Pumpa, ötvözet, nyomásjelzővel

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OXFORD AIRFLOW MINI PUMP Pumpa, ötvözet, nyomásjelzővel témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OXFORD AIRFLOW MINI PUMP Pumpa, ötvözet, nyomásjelzővel termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OXFORD AIRFLOW MINI PUMP Pumpa, ötvözet, nyomásjelzővel megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vladimír, Praha 5flag
Értékelve: 2022. 09. 09., változat: OXFORD AIRFLOW MINI PUMP Pumpa, ötvözet, nyomásjelzővel
Hitelesített vásárlás
Azt akartam, hogy egy nyomásmérővel ellátott pumpa tudja, hogy a gumiabroncs a gyártó által megadott nyomásra van-e felfújva. Ez a szivattyú szállít. A szelephez csatlakoztatva (a szelep behelyezésével és a kar elfordításával) a szelep elenged, és a nyomásmérő elkezdi mutatni a kerékben lévő nyomást. A szivattyú belsejében egy visszacsapó szelep található, így a csőből a levegő még szivattyúzás közben sem távozik a szivattyún keresztül. A fogantyú összecsukható - általában a szivattyú testéhez igazodik, hogy ne akadályozza, szivattyúzáskor klasszikus szimmetrikus “T“-be hajtható. A képen valami köztes helyzetben van. A szivattyú hátránya a viszonylag kis levegőmennyiség a teleszkópos szivattyúhoz képest - ahhoz, hogy ugyanannyi levegőt pumpáljak, kétszer kell pumpálnom. Egyébként gyakorlatilag kicsi, könnyű és viszonylag jól mutatja a nyomást.
manométer
jól és megbízhatóan tartja a ventilátort
a fogantyú „T“ állásba forgatható
kis levegőmennyiség a teleszkópos szivattyúkhoz képest = kétszer annyi ideig kell szivattyúzni
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ