AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Panasonic HC-V180EP-K fekete

Termékkatalógus
Panasonic HC-V180EP-K fekete - Digitális videókamera

Vélemények: Panasonic HC-V180EP-K fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Panasonic HC-V180EP-K fekete témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Panasonic HC-V180EP-K fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Panasonic HC-V180EP-K fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 10. 07., változat: Panasonic HC-V180EP-K fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Balatoni utazáshoz vásároltam. Naplemente, kilátás, tájkép stb.
Nagyon szép videót lehet vele készíteni nappal. A fényképek is elég jók. Gyorsított felvételek készítése (pl. naplemente) Videózás közben fénykép készítés (igaz a minőség kicsit gyenge, 1mb alatti képet készít ilyenkor) Normál fényképezéskor 4-5 mb-os képek. Ott azért jobb a minőség. Nem egy profi gép, viszont az ára sem az. Nyaraláshoz, kiránduláshoz stb. tökéletes! Aki profi felvételeket akar, az vegyen profi gépet, profi áron! Nekem a Balaton körül megfelelt!
Az érintő képernyő nem mindíg működik elsőre. Beltérben gyengébb a képminőség. Naplemente után nem szereti a zoomolást (elmászik) de alapon még elég jó videót csinál. Az akkuja nem túl sokat bír, 1-1, 5h folyamatos videó. Aki egész napos túrán akar videózni, mindenképpen vegyen tartalék akkut!
0 ×Jelentés
Petr, Přerovflag
Értékelve: 2016. 06. 29., változat: Panasonic HC-V180EP-K fekete
Hitelesített vásárlás
szuper kamera az árához képest, elégedettség, gyönyörű kép
az akkumulátor élettartama gyengébb, alig több mint egy óra, és egy kétszer akkora kapacitású akkumulátor az egész kamera árának felébe kerül, remélhetőleg kedvezményt adnak majd rá
0 ×Jelentés
Josef, Zálezliceflag
Értékelve: 2016. 06. 16., változat: Panasonic HC-V180EP-K fekete
Hitelesített vásárlás
Szuper dolog a panasonik, fullhd nincs hiba, veszi és sdxc kártyák csak bomba, akkumulátor elegendő, de még mindig vásárolni egy másik, könnyű a kéz és a zseb, most minden megyek lőni: -D
Még semmi sem jelent meg. Úgy működik, ahogy kell: -D
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ