AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: PanzerGlass Apple Watch 9/8/7 45mm D30 tok - átlátszó keret

Termékkatalógus
PanzerGlass Apple Watch 9/8/7 45mm D30 tok - átlátszó keret - Okosóra tok

Vélemények: PanzerGlass Apple Watch 9/8/7 45mm D30 tok - átlátszó keret

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PanzerGlass Apple Watch 9/8/7 45mm D30 tok - átlátszó keret témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PanzerGlass Apple Watch 9/8/7 45mm D30 tok - átlátszó keret termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PanzerGlass Apple Watch 9/8/7 45mm D30 tok - átlátszó keret megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Řenčeflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: PanzerGlass Apple Watch 9/8/7 45mm D30 tok - átlátszó keret
Hitelesített vásárlás
Nagyon csalódott vagyok. A korábbi PanzerGlass borítók az Apple Watch 8/7-hez, amelyek nem járnak a D30-hoz, sokkal jobbak voltak. A borítón lévő kép egyáltalán nem felel meg a valóságnak (feltételezem, hogy a D30 nélküli borító előző verziójából használt grafikát használnak) Ez a borító robusztus - a falak vastagsága alig több mint 2 mm - így az órádat műanyag Apple Watch Ultra-ra teszik, ami nagyon kellemetlenül néz ki. A víz és a por felhalmozódása teljesen szörnyű, a fedél levétele és tisztítása minden nap értelmetlen, de szükségszerű ezzel a fedéllel. Az ár messze túlzó. Ennek eredményeképpen valószínűleg megvédi az órát romló körülmények között, pl. a munkahelyen. Az árért azonban sokkal jobban illeszkedő borítást vártam, amely nem duplázza meg az óra méretét. Szörnyű, jobban szeretem a teljes szilikonburkolatot vagy magát az üveget.
Könnyű telepítés
Nagy koronanyílás - jó manőverezhetőség
fedett gomb
A domború élek védik az üveget
Valójában nem úgy néz ki, mint a csomagoláson lévő képen.
Vízszivárgás a kijelző és az üveg között
A por leülepedik a kijelző és az üveg között
Ára
A vastag falak a tok, az óra vele együtt óriási
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ