Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Pewag Servo RS 75

Termékkatalógus
Pewag Servo RS 75 - Hólánc

Vélemények: Pewag Servo RS 75

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Pewag Servo RS 75 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Pewag Servo RS 75 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Pewag Servo RS 75 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Praha 10flag
Értékelve: 2019. 01. 31., változat: Pewag Servo RS 75
Hitelesített vásárlás
A telepítés még mindig egy edzéspróba, sikeres volt, a méret illik, szilárdnak tűnnek, majd meglátjuk az első éles akciónál. Szükség van jó kesztyűre, különösen hosszú ujjú (vagy védőruházatra), különben fennáll a veszélye, hogy az autó kerékjáratai + fényszóró szennyeződnek az éjszakai felszerelés esetén.
minőségi láncdoboz mellékelve
egyértelmű nyomtatott utasítások műanyagon
Egyiket sem észleltem még.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ