Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Pioneer MVH-S420DAB

Termékkatalógus
Pioneer MVH-S420DAB - Autórádió

Vélemények: Pioneer MVH-S420DAB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Pioneer MVH-S420DAB témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Pioneer MVH-S420DAB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Pioneer MVH-S420DAB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Eduard, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2022. 07. 21., változat: Pioneer MVH-S420DAB
Hitelesített vásárlás
Normál beépítés az ISO csatlakozóknak köszönhetően, a Fabie2-vel az egész dobozt szét kellett szednem, különben esélytelen a kábelek vezetésére, át kellett mennem a tápon, különben a rádió nem emlékezne a beállításokra a gyújtás leadása után. A kézikönyvben meg van említve.
Kellemes hangzás, rádióvétel problémamentes, Bluetooth párosítás akár APP nélkül is probléma nélkül (A52s), hang a Waze navigációból azonnal ésszerű szinten, hang mobiltelefonról probléma nélkül.
Nem tudom, hogy helyes-e, de ha bekapcsolt rádió mellett leadom a gyújtást, majd újra ráteszem a gyújtást, akkor nem kell bekapcsolnom a rádiót (mint a réginél) és még a a mobilomról ott kezdődik a zene lejátszása, ahol abbahagyta (a mobilról a BT-n keresztül).
A mobil töltése USB-n keresztül működött, max fogyasztás a rádióból 1,5A, pedig a mobil akár 2A-t is tud tölteni. A töltés nem befolyásolta a rádió funkcióit, és a mobil sem számolt be lassú töltésről, mint egy gyengébb töltőnél.
Szörnyű a kaotikus kézikönyv, inkább kísérletezésre való, mint lapozgatásra. Nem tudtam kábelen (USB-C) keresztül csatlakoztatni a mobilt, hogy úgy működjön, mint a BT-nél, ezért más próbálkozások.
A kézikönyvből megtudhatod, hogy a sofőr soha ne énekeljen a mikrofonnal, de az oldalon van egy leírás a karaoke beállításokról. Ellenkező esetben a mellékelt mikrofont nem használják karaokehoz, hanem vásárolnia kell egy másikat - egy dinamikusat. Nem tud énekelni a rádióra vagy az AUX eszközre. A második érthető, van benne egy mikrofon. Arra gondoltam, hogy az idegenvezetőnek autórádiót teszek a buszba hangkísérettel.
A kézikönyvből megtudhatja, hogy ha a BT-n keresztül készenléti üzemmódban hagyja a telefont, amikor a motor nem jár, az akkumulátor lemerülhet. Nem tudom, melyikre gondolt a szerző.
Szerintem gyárilag nem olvasták el az utasításokat, egyes opciók nem egyeznek, beleértve a jelentéseket is.
A 13 sávos EQ inkább a hangmesternek való. A SmartSync állítólag 31 sávos EQ-ja van? Nem találtam egyszerű mély-közepes-magas beállítást, hacsak az előre beállított opciók további basszus-kiegészítésekkel nem megfelelőek. Ehhez kiválaszthatja a hangszórószűrők vágási frekvenciáját, valamint a HPF és LPF szűrők meredekségét. Talán eltüntetem vele a plasztikus rezonanciákat. Inkább gyakorlatról van szó, a sofőrök 99%-a nem tudja, melyikük győz. A vészhelyzetből való kilépés ekkor teljes visszaállítás.
Ezen túlmenően, amikor a SmartSync engedélyezve volt, a rádió EQ-vezérlése blokkolva volt. A rádiót és a mobilt nem lehet egyszerre vezérelni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ