Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: PORT DESIGNS Sydney 15.6" szürke notebook hátizsák

Termékkatalógus
PORT DESIGNS Sydney 15.6" szürke notebook hátizsák - Laptop hátizsák

Vélemények: PORT DESIGNS Sydney 15.6" szürke notebook hátizsák

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PORT DESIGNS Sydney 15.6" szürke notebook hátizsák témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PORT DESIGNS Sydney 15.6" szürke notebook hátizsák termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PORT DESIGNS Sydney 15.6" szürke notebook hátizsák megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Nitraflag
Értékelve: 2018. 08. 26., változat: PORT DESIGNS Sydney 15,6"; fekete
Hitelesített vásárlás
Párnázott zseb 15,6"-os laptopok számára, amely megvédi a laptopot a karcolásoktól és ütésektől. 15,6"-os laptopok milliméterre pontosan illeszkednek bele, és nagyon könnyen kivehetők és behelyezhetők.
Tablet zseb, ha nincs tableted, nagyon szépen használható laptop adapterhez (különösen hasznos a dedikált grafikával rendelkező játék laptopoknál, amelyek nagyon meglepő sebességgel "szívják" a zseblámpát).
Textilgumiból készült gyűrűk a hevederek rögzítéséhez, hogy ne tekeredjenek fel mögötted, ne legyenek csavarodottak és piszkosak.
A két hátsó zseb cipzárjait elrejtő kialakítás
Oldalsó hálós zsebek a kissé nagyobb palackok tárolására is
Minimális design
A laptop és az adapter hátizsákba helyezése után a két további zseb ellenére nem marad elég hely a gyakorlati használatra.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ