Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Rapoo Ralemo Air 1 - rózsaszín

Termékkatalógus
Rapoo Ralemo Air 1 - rózsaszín - Egér

Vélemények: Rapoo Ralemo Air 1 - rózsaszín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rapoo Ralemo Air 1 - rózsaszín témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rapoo Ralemo Air 1 - rózsaszín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rapoo Ralemo Air 1 - rózsaszín megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Zelenečflag
Értékelve: 2023. 12. 28., változat: Rapoo Ralemo Air 1 - lila
Hitelesített vásárlás
Karácsonyi ajándékként vettem a feleségemnek. Visszaadta nekem, mondván: "Rosszabb, mint a régi egerem. ". Mivel vásárlás előtt több dicsérő véleményt olvastam, nem adtam fel, és csatlakoztattam az egeret a számítógépemhez. Nos, "talán a gyártónak kell csinálnia ****". jutott eszembe kevesebb mint három perc használat után - vagy inkább próbálkozás után; o(
Ha szereted a dizájnját, akkor ez az egér rengeteg megbocsátást ad.
Gumi (vagy gumírozott) siklóernyők, amelyek még a fényűző selyemszőnyegemen sem lovagolnak. És nem tűnnek pótolhatónak.
A gombok visszajelzésének hiánya. de határozottan csendesek.
A hüvelykujjal működtetett gomb (jobbkezes) a DPI megváltoztatására szolgál. Ez számomra "jelentős ergonómiai fejlesztésnek" tűnik, mivel egy átlagos felhasználó általában minden egyes, jelentősen eltérő felbontású monitorra való váltás után, azaz egy életen belül körülbelül kétszer változtatja meg a DPI-t.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ