Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: Ratikon kerékpártartó - országúti és trekking

Termékkatalógus
Ratikon kerékpártartó - országúti és trekking - Kerékpár tartó

Vélemények: Ratikon kerékpártartó - országúti és trekking

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Ratikon kerékpártartó - országúti és trekking témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Ratikon kerékpártartó - országúti és trekking termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Ratikon kerékpártartó - országúti és trekking megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Karel, Dolní Bousovflag
Értékelve: 2022. 12. 26., változat: Ratikon kerékpártartó - országúti és trekking
Hitelesített vásárlás
Őszintén szólva nem értem, mi értelme van az MTB változatnak. Ez az út/trek a horog hegesztett szorosan kb. 65°-os nyílás, az alap pontosan megegyezik az MTB verzióval, a horog talán 0,5 cm-rel szélesebb az MTB változatnál. Azonban még ez az országúti is több mint megfelelő a normál MTB-hez, egy fatbike valószínűleg gondot okozna, de ez mindkettőre vonatkozik. ezért azt tanácsolom, hogy ne vegyék meg az MTB változatot, mert egy meghibásodott darab (nekem 2 darabból 1 darab) esetén a horog az alaphoz tapad, és lehetetlen lesz egy személyben felakasztani a kerékpárt. Még egy jó is valószínűleg idővel elhasználódik, az MTB változatnak egyszerűen nincs értelme. Első fotó elölről hátrafelé hibás MTB, valószínűleg ok MTB, szilárd út. A második fotó a horgok összehasonlítása, MTB az előtérben, út hátul, ad vagy vesz ugyanazt.
Ára
egyszerűség
Viszonylag robusztus, rögzítés 4 dübelre
határozottan jobb, mint az MTB verzió, a horog szilárdan hegesztett, mégis méretekben alapvetően azonos, MTB-hez jó lesz.
semelyik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ