Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel

Termékkatalógus
SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel - Karos kávéfőző

Vélemények: SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel megvásárlása után te is írsz értékelést.
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel
Hitelesített vásárlás
Már van egy második gépem, csak más színű. De azt kell mondanom, hogy nem tenném meg újra. Az árához képest sajnos még mindig egy olcsó kávéfőző. Az eredetihez képest, aminek a darálója pont a garancia lejárta előtt ment tönkre, ez sokkal zajosabb, többet rezeg, a kávé lefőzése után egy ideig zúg benne valami relé (ami engem valószínűleg nem zavarna), de ami engem nagyon zavar, hogy elég gyakran kihagyja az őrlési fázist egy egységgel feljebb vagy lejjebb. Sajnos nem panaszkodhatsz, ez rendszertelenül történik. Ráadásul a kávéfőző eléggé vibrál, amit a szivattyú hangszigetelésével meg lehetne oldani, de ami engem jobban zavar, az a nyafogó daráló. Ha a kávé régebbi, akkor tényleg szörnyű, a friss, körülbelül 14 nappal a főzés után sokkal jobb. Én a daráló nélküli kávéfőzőt választottam volna, és vettem volna egy profi darálót mellé. Általánosságban egy nagyon jól sikerült kávégép, talán csak szerencsém volt egy rosszabb adaggal. A Sage 3 év garanciát kínál, de a gépet a vásárlástól számított 1 hónapon belül regisztrálni kell, utána már nem jár. Ezt megint elfelejtettem.
Design
A kávéfőző szinte azonnal felmelegszik
A forró víz adagolásának köszönhetően nincs szükség vízforralóra. Tökéletes tea.
Nagy víztartály
Javaslom, hogy vásároljon egy barista mérleget a pontos adag kávéőrléshez.
Zajos őrlő még friss kávéval is
Rezgés
A lakk remek, de egy bögrével könnyen le lehet dörzsölni. Ez csak a szín, nem az eloxálás.
A tamperben végig van játék a karban, ezért inkább egy másik tamper használata ajánlott. Ali forgalmazótól vásároltam, és ez nagyszerűen illeszkedik.
0 ×Jelentés
Ondřej, Praha Západflag
Értékelve: 2024. 03. 12., változat: SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel
Hitelesített vásárlás
Véleményem szerint és egy rövid gyakorlati tapasztalat után kijelenthetem, hogy ez egy remek otthoni kávéfőzőgép rendkívül kedvező áron, amelyet bátran ajánlok minden jó kávé szerelmesének.
Nagyszerű ár/teljesítmény arány
A termék nagyon jó minőségű kivitelezése. Kellemes méretek és szép design.
Egyszerű és intuitív kezelőszervek professzionális beállítási lehetőségekkel a paraméterek - a kávéőrlés durvasága és mennyisége, az extrakciós víz mennyisége, a hőmérséklet beállítása - beállításához.
Szinte azonnali indítás (üzemi hőmérsékletre való felhúzás) és kellemesen csendes működés
Gazdag tartozékok a kávéfőzőhöz - tejhabosító kancsó, tampon, minőségi dupla karos és tisztító készlet, csészekészletek.
A paraméterek rövid beállítása után az eredmény egy igazán nagyszerű kávé, amely gyakorlatilag egy professzionális gép kávéjához hasonlítható.
A kávéfőző fejét és így a portafiltert sem temperálják a kávéfőző készenléti állapotában. Ezért a kávéfőzés előtt a fejet és a kart be kell melegíteni egy adag "kávé nélküli" kávéfőzéssel. Hasonlóképpen a kávéfőző csészetálcája sem fűthető.
Csak a dupla kar van benne. Egyetlen kar is hasznos lenne. A csészék (egy- és kétcsészés) cseréje nem praktikus és meglehetősen nehézkes. Meglepő módon az egysávos pálya nem is vásárolható meg. Az online áruházakban csak a "meztelen" változat érhető el.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ