Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Samsung Galaxy Z Fold3 fekete flip tok + érintőceruza

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Z Fold3 fekete flip tok + érintőceruza - Mobiltelefon tok

Vélemények: Samsung Galaxy Z Fold3 fekete flip tok + érintőceruza

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Samsung Galaxy Z Fold3 fekete flip tok + érintőceruza témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Samsung Galaxy Z Fold3 fekete flip tok + érintőceruza termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Samsung Galaxy Z Fold3 fekete flip tok + érintőceruza megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 17., változat: Samsung Galaxy Z Fold3 fekete flip tok + érintőceruza
Hitelesített vásárlás
Egyesek szerint az eset haszontalan. Én azt mondom, hogy jó, csak meg kell tanulni vele dolgozni és meg kell szokni. Van egy toll, amely megakadályozza, hogy a telefon kiterített állapotban az asztalon feküdjön, de ha elfordítja a képernyőt, akkor „lábként” használható, így a telefon kissé megdől (mint a billentyűzet lábai). Aztán ott van a borító eleje, ami úgy nyílik, mint egy könyv - ha rádobod a telefonra, az megnöveli a telefon vastagságát, ami amúgy is elég vastag, úgyhogy meg kell szokni, és ne tedd például az autóban lévő tartóba. A tok (nem teljesen szilárd) állványként is használható, ha a telefon ki van hajtva.
Tollal együtt
Vizuálisan szép
Flip – a teljes elülső képernyőt lefedi
Állványként használható
Vastagságot növel
az előlap szélei védtelenek
túl terjedelmes a tartón az autóban
0 ×Jelentés
Aleš, Svémysliceflag
Értékelve: 2021. 12. 30., változat: Samsung Galaxy Z Fold3 fekete flip tok + érintőceruza
Hitelesített vásárlás
Ezt a pisztolytáskát csereként vettem fel, mielőtt az aramidot reklámozzák, főleg azért, mert S-tollas csomagolásban van. S-pen szuper, a tok szar. Az elülső rész állandóan útban van, toll nélkül sem lehet belenyomni a lakásba. Nyitott állapotban jó két centiméterrel meghaladja a bal oldalt. A telefon használata zárt és nyitott állapotban is teljesen szörnyű ezzel a tokkal.
tollat tartalmaz
Ki a fene találta ezt ki?
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ