Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Screenshield Anti-Bacteria GARMIN Fenix 6X - kijelzőre

Termékkatalógus
Screenshield Anti-Bacteria GARMIN Fenix 6X - kijelzőre - Védőfólia

Vélemények: Screenshield Anti-Bacteria GARMIN Fenix 6X - kijelzőre

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield Anti-Bacteria GARMIN Fenix 6X - kijelzőre témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield Anti-Bacteria GARMIN Fenix 6X - kijelzőre termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield Anti-Bacteria GARMIN Fenix 6X - kijelzőre megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Karel, Dolní Jirčanyflag
Értékelve: 2022. 02. 17., változat: Screenshield Anti-Bacteria GARMIN Fenix 6X - kijelzőre
Hitelesített vásárlás
Mit kívánhat valaki egy védőfóliától az órán? Számomra alapvetően nem tudok róla az órán. Ez túl kicsi (a Fenix 6S méretére tippelnék, talán a Fenix 6, a 6X biztosan nem), ráadásul nem túl átlátszó. Összességében tényleg borzalmas, ahogy itt valaki írta, ragasztás után azonnal leszakítottam és rendeltem egy védőüveget (nem is vártam, hogy megérkezzen, tényleg nem lehetett megnézni). Pénzkidobás.
Nem számít a méret.
Rossz átlátszóság.
0 ×Jelentés
Pavel, Prostějovflag
Értékelve: 2020. 06. 06., változat: Screenshield Anti-Bacteria GARMIN Fenix 6X - kijelzőre
Hitelesített vásárlás
rengeteg tartozék
az én szempontomból használhatatlan. Vékony ragasztószalag, amit a felragasztás után azonnal letéptem, és vettem egy védőüveget.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ