AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben

Termékkatalógus
Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben megvásárlása után te is írsz értékelést.
69 490 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Michal, Čelákoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben
Hitelesített vásárlás
Úgy vettem meg őket, hogy úszáshoz és bluetooth fejhallgatóként is használhatom őket normál zenehallgatáshoz. Kellemetlen meglepetés volt számomra, hogy nincs BT, és az árért azonnal visszavittem őket anélkül, hogy elmentem volna a medencébe kipróbálni őket. Megvettem az Evolveo BoneSwim PRO-t, és nagyon meglepett az erőteljes hangzás. De ezt ellensúlyozta a nagyobb méret és súly, valamint a kisebb kitartás. Az Evolveo nem tud könyvtárakra ugrani. Shokz meg tudja csinálni. Így amikor ezek akciósak voltak, újra megvettem őket, és elmentem az uszodába összehasonlítani, és a tényleges úszáshoz a Shokz OpenSwim-et választottam. Normál zenehallgatáshoz pedig megtartottam az Evolveo BoneSwim PRO-t. Kipróbáltam az Evolveo BoneSwim Lite-ot is, és ezek is tökéletesek.
Szuper könnyű és kényelmes, akárcsak az OpenRun
Nagyon jó hangzás
MP3 lejátszási funkció
NINCS BLUETOOTH! valahol az őskorban vagyunk?
NINCS BLUETOOTH! a pénzért?
NINCS BLUETOOTH! minden más "S" játékos, nem csak egy játékos.
Visszatértem és megvettem Evolveo BoneSwim PRO, 32GM, 2tis. Kč, bluetooth és hang elég jó is.
0 ×Jelentés
Emil, Žermaniceflag
Értékelve: 2023. 10. 21., változat: Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben
Hitelesített vásárlás
Úszás közben jól tartják, nem nyomják és nagyszerűen játszanak
0 ×Jelentés
Jakub, Praha - 5flag
Értékelve: 2023. 03. 05., változat: Shokz OpenSwim MP3 fülhallgató, fül előtti 4GB, kék színben
Hitelesített vásárlás
Számomra egyértelmű választás úszáshoz, futáshoz, de más olyan tevékenységekhez is, ahol érzékelni akarod a környezetedet és zenét hallgatni (mert nincs fülhallgató a füledben). Rendkívül elégedett vagyok velük!
Nem kell csatlakoztatnia a telefonját, csak egy jó öreg MP3, amelyre zenét tölt, feltölti az akkumulátort, és kész.
Zenehallgatás az arccsontokon keresztül hívták. A "csontvezetés" totális bomba! Az úszósapka alatt semmi sem nyomja az embert, és gyönyörűen hallja a zenét játszani.
Előre beállított equalizer úszáshoz és a vízből való hallgatáshoz. A vízben a zene valóban nagyon jól hallható.
4 GB zene túl sok. annyira jó nekem.
A csomag tartalmaz egy töltőt és füldugót. Azzal, hogy az arccsontodon keresztül hallgatsz, nyitva tartod a füled a medencében. Én személy szerint nem szeretem, ezért kellemesen meglepett, hogy a csomagban nagyon-nagyon-nagyon puha szilikonból készült füldugók voltak. így nagyon kényelmesek, és még könnyebbé teszik a zenehallgatást a víz alatt, mert megvédik Önt a fröccsenő víztől.
A csomagban egy szép tok is van, amelyben lyukak vannak, hogy a fejhallgató megszáradjon, és ne repüljön a táskájában, csak úgy.
Úszhatsz velük úszósapkával is, csak gyakorolni kell, és egy kicsit át kell állítani a felhúzás módját. Kicsit megváltoztattam az úszósapkám viselését, és ez így jó.
A működés teljesen egyszerű, és a rövid kézikönyv elolvasása után teljesen problémamentesen működik. Lejátszás, szünet, Következő track, Előző track, Equalizer váltás úszás/szárazság, még a zenéket is tárolhatja MP3 mappákban, majd nagyon könnyen válthat a mappák között.
Olyan módok, mint az összes mappa lejátszása, az aktuális mappa lejátszása, sávok ismétlése, standard, shufle
Bár az utasítások nem javasolják a tengerben való úszást a töltőérintkezők korróziója miatt, egy barátom, akinek van egy, azt mondta, hogy ez rendben van. Csak öblítse le őket sós vízzel, miután elhagyta a tengert, hogy megakadályozza a töltőérintkezők korrodálódását, és már mehet is.
A dominánsabb basszussal rendelkező dalok nem hangzanak annyira. De ettől függetlenül a vízben hallgatni remek, szóval ez nem nagy mínusz; -)
Lehetnének egy kicsit olcsóbbak, de a minőségnek ára van. Nem sajnálom a pénzemet
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ