Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Sigma ROX 12.1 EVO BASIC šedá

Termékkatalógus
Sigma ROX 12.1 EVO BASIC šedá - Kerékpáros computer

Vélemények: Sigma ROX 12.1 EVO BASIC šedá

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sigma ROX 12.1 EVO BASIC šedá témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sigma ROX 12.1 EVO BASIC šedá termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sigma ROX 12.1 EVO BASIC šedá megvásárlása után te is írsz értékelést.
122 890 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Hradec Královéflag
Értékelve: 2024. 04. 14., változat: Sigma ROX 12.1 EVO BASIC šedá
Hitelesített vásárlás
Volt egy Sigma Rox 4, majd egy Garmin, majd visszatértem a Sigma 4-re, mert a Garmin nem volt megfelelő számomra, és nem tudta megfelelően újraszámolni az útvonalat ( nem emlékszem a modellre, de kb. 4 éves). Mivel azonban főleg letöltött térképeken (vakon) lovagolok, teljes körű navigációt akartam, amely lehetővé teszi az útvonal más pontokból történő navigálását, amit a Sigma 12.1 tökéletesen kezel. Ami a kijelző olvashatóságát illeti, a Rox 4-et nem lehet legyőzni, az egyszerűség hatalom, de a 12.1 csak a szín - érintőképernyővel szedi áldozatait. Egyébként ez egy igazi számítógép, mindent meg tud csinálni, amit csak el tudsz képzelni, a térképekkel nem kell Topo térképeken játszani, az általa használtak mega részletes tesztelt erdőkben, amelyeket általában nem tartanak kerékpárútként, és találkozol max gombaszedőkkel, és minden fordulatot ismer - útvonal. A készüléket aktivitás közben is beállíthatja, a dobozok színeit, megváltoztathatja, hogy mit szeretne nyomon követni, ami ideális, mert végül is ez valami más, amit otthon kell beállítani, majd a kerékpáron úgy találom, hogy jobb lenne, ha a lépéstartomány balra lenne, vagy az átlag helyett az aktuális stb. helyett. Összességében egy nagyszerű eszköz, a forma remek, a méret pont megfelelő (MTB-hez jobb, ha rövid tartót használsz a szár felett), számíts rá, hogy nagyon kell vele játszani, de megéri. Tehát azok számára, akik nem akarnak a Garmin hullámán lovagolni, ez egy nagyszerű választás.
klasszikus navigáció
a térképek könnyen letölthetők közvetlenül a készülékre wifin keresztül
a mély erdőben látja és ismeri az összes mellékösvényt, a térképek nagyon részletesek, a városban szinte túl sok.
a kijelző automatikusan világít sötétben, éjszaka
sport profilok, mtg, kavics. minden teljesen szerkeszthető
nagy kijelző, gombokkal és érintéssel kezelhető
Nem tudok egyet sem gondolni, ha barkácsoló akarnék lenni, talán egy kicsit jobb olvashatóság teljes napsütésben, és a navigáció során a városban kevésbé részletes térképekre válthatnék.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ