0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Siguro DW-F602W Neo Green

Termékkatalógus
Siguro DW-F602W Neo Green - Mosogatógép

Vélemények: Siguro DW-F602W Neo Green

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Siguro DW-F602W Neo Green témával kapcsolatban? Nálunk 23 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Siguro DW-F602W Neo Green termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Siguro DW-F602W Neo Green megvásárlása után te is írsz értékelést.
172 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 24., változat: Siguro DW-F602W Neo Green
Hitelesített vásárlás
Egy hete van nálunk a mosogatógép, de eddig nagyon örülünk neki. Minden várakozásunkat felülmúlóan teljesíti. Mindenképpen ajánljuk.
Elmosogat - az edényeket gyönyörűen tisztán hagyja.
A leírás és az összes funkció illik, ez nagyszerű.
Az ECO program mindig akkor van beállítva, amikor bekapcsolja, nem emlékszik a korábbi beállításokra. De ez egy apróság, mindig újra kapcsoljuk a programot, amikor bekapcsoljuk.
0 ×Jelentés
Lucie, Vestecflag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: Siguro DW-F602W Neo Green
Hitelesített vásárlás
A mosogatógép 3 hónapja van nálam. Elégedett vagyok. Kevés pénzért sok zene. Szeretem, hogy ha magas poharakat használok, akkor a tálca felét el tudom tolni az útból, hogy helyet csináljak. A pohármosó rendszer is nagyszerű. Én gélt használok mosáshoz, de próbáltam már port és tablettát is. A por finom volt, de a tabletta néha nem oldódott fel teljesen. Számomra csak ajánlani tudom.
háttérvilágítás
szemüvegmosó rendszer
evőeszköz tálca
0 ×Jelentés
Pavel, Bruzoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Siguro DW-F602DS Neo Green
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Még nem teszteltük
0 ×Jelentés
Ivana, Hlavní město Praha Hájeflag
Értékelve: 2024. 03. 28., változat: Siguro DW-F602DS Neo Green
Hitelesített vásárlás
bekapcsolja magát
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: Siguro DW-F602DS Neo Green
Hitelesített vásárlás
Csendes
Gazdaságos
Palack fúvókák
Csúsztatható evőeszköztartó, hogy felszabaduljon alatta a hely
Ára
Semmi
0 ×Jelentés
Jan, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: Siguro DW-F602DS Neo Green
Hitelesített vásárlás
Nagyon csendes
Szép design, kivitelezés
Világítás a mosogatógép belsejében
Üveg fúvóka
Ha magasabb poharakkal rendelkezik, akkor az evőeszközfiók egyik rekeszét el lehet mozgatni, ez zseniális.
Alacsony fogyasztás
A mosogatógép teljesen nedves edényeket hagy. Nem lehet extra szárítást beállítani.
Nagyon bonyolult rendszer az eredeti tömlők (táp, hulladék) eltávolítására. Nem lehet kicsavarni, mint a hagyományos modelleknél.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 01. 21., változat: Siguro DW-F602DS Neo Green
Hitelesített vásárlás
Könnyen üzembe helyezhető, jól pakolható, szépen mosogat. A programozása egyszerű.
Esztétikus
Csendes
Kiváló teljesítmény
Nincs
0 ×Jelentés
Vratislav, Leština u Světléflag
Értékelve: 2024. 01. 14., változat: Siguro DW-F602W Neo Green
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
szuper ár/teljesítmény arány
csendes
extrák, mint például üvegfúvókák, hely a magas poharaknak stb.
rosszul lecsapolt, az edények gyakran nedvesek maradnak.
0 ×Jelentés
Martin, Česká Lípaflag
Értékelve: 2024. 01. 07., változat: Siguro DW-F602W Neo Green
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Már egy ideje megvan, de eddig remekül működik. A víz keménységét nem tudtuk beállítani, ami kár. Egyébként meglátjuk, hogy mi a víz- és villamosenergia-fogyasztás, ha ez igaz.
Automatikus nyitás
A belső fény is jó
Csendes
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 22., változat: Siguro DW-F602W Neo Green
Hitelesített vásárlás
A SIGURO az ALZA "vállalati márkája", de az ETA márka alapján ez az öko modell ZÖLD akcióban 9400 CZK-ért (2023. december, normál ár 11000 CZK) teljesen megfelel a mosogatógép ETA legmagasabb modelljének 14000 CZK-ért (konkrétan ETA 239490001B, a programok és az utasítások szinte ugyanazok, beleértve a só- és polírozási beállítások hibáját). De az ETA-nak van egy extra tablet programja, és mivel az integrált, a padlóra vetíti az időt, egyébként ugyanúgy (és még mindig csak 40 dB-t olvas, talán kicsit tompább az ajtaja). /// Ez a 4. mosogatógépünk, van tapasztalatom, és olyan technikus vagyok, aki szeret mérni. Az előző mosogatógépünk egy AEG FAVORIT SILENCE PLUS volt, kb. 5 évtől 13 évig volt nálunk és 8 hibával kellett javítani (230V/10 relé az ajtóban, tachogenerátor a motorban, tömlők lent eltörtek, kettő rögtön, a lefolyószivattyú tavaly elment és még mindig nem működött és hagyta a vizet Aquastop. Az AEG-hez képest (új még 2009 körül 15-16 ezer), EZ a SIGURO ZÖLD MOSÓ a legjobb a piacon, lényegesen jobb és magasabb osztályú. Nem kell aggódni és "bevált" német márkákat vásárolni. Bosch már nem az, aki volt. Nagy dicséret Alzának. //// Fogalmam sem volt róla, hogy ha a mosogatógépet nem árulják, akkor csak szoftveresen van különbség a legjobb A vagy B és C, D, E osztály között! mennyi vizet melegít és mennyit eszik. Ha a B osztályút szeretné, akkor a minimális vízmennyiséget és csak 2 alkalommal melegíti fel, és még mindig 50°C és 40°C lesz. Ezek a fizika törvényei. Egy jobb mosogatógép gyakran nem jobb (igen, a Miele valószínűleg az, de az ára. ), de egyszerűen csak a ciklusok és a vízhőmérséklet másképp van beállítva. //// Ha a gyártók akarnák, egy 7500 koronás normál mosogatógép is B osztályú lenne, pusztán a hőmérséklet és a vízmennyiség eltérő beállításával. Tehát ismét egy átverés, valójában csak egy kifinomultabb "firmware"-t vásárolsz. Ha valaki "reflashelni" tudná, akkor bármelyik C vagy D osztályú mosogatógépet könnyedén B osztályú mosogatógéppé alakíthatná. Az egyetlen értelmes dolog, amit el tudok képzelni, az egy hőtároló, hogy az elfolyó forró víz felmelegítse a bejövő vizet (a jobb mosogatógépek rendelkeznek ilyennel). //// Egyébként a MOSÓVÍZ fogyasztás mindig ECO = alacsonyabb hőmérsékleten és ezért hosszú mosási idővel mérhető. A többi gyakori program is általában magasabb fogyasztással rendelkezik - talán nagyon hasonlóan a "rosszabb" mosogatógépekhez (jellemzően 1 kWh körüli értékig, a lábasok 1,4 vagy 1,5 kWh-ig). KÖVETKEZTETÉSEK: A Siguro GREEN-nel nem lehet hibázni!
– nagy belső tér 14 készlet számára - nagyon csendes és gyönyörűen mos - a szárítás alatt az ajtó kinyílik, általában 11 perccel a vége előtt, az ECO-val már 13:10 van. - 5 extra speciális fúvóka a felső kosárban, nagyszerű a száraz kávéscsészékhez - belső világítás - ECO mért fogyasztás most csak 0,623 kWh télen 8°C-os hideg vízből, nyáron az A osztály határán lehet! A mosogatógép tele volt, de inkább tisztább edények, így a 0,65 kWh az utasítás szerint belefér - van tartalék - ECO-val az ajtó már 13:10-re kinyílik. a vége előtt, így a 3:45-ös teljes idő a szárítással együtt. Így nem probléma, hogy az ajtó kinyitása után kb. 2:40 óra múlva kivesszük az edényeket! Az ECO program előre be van állítva. - AUTO állásban is a mért fogyasztás a kézikönyvben megadott alsó határérték alatt van. A program ezért nagyon gazdaságos is. A tisztább edények esetében ez tényleg csökkenti. - a serpenyő legerősebb, 65 °C-os programján is csak 1,398 kWh volt a Wattmeter által mért fogyasztás (az utasítások 1,5 kWh-t jeleznek) - a nagy teljesítményű inverteres szivattyúmotor nagyobb nyomással tökéletesen mos és nagyon csendes! - Hooverben (szintén B osztály) a főmotor csak max. 65 W, itt a motor 65-80 W-ot vesz fel jellemzően, és akár 120 W-ot is, a mosás minősége észrevehető - kiváló! - a mosogatógép felső fedélzete könnyen eltávolítható, hogy a pult alatt elférjen (magassága kb. 80, 0 - 82,5 cm - láb) - a mosogatógép csak felül vagy alul rendelkezik a mosás vezérlésével, ezért a víz elosztásának felfelé vagy lefelé kell történnie, de a hangja alapján (szerintem) menet közben váltogatja az egyes programokat és így váltogatja a nagyobb víznyomást felfelé és lefelé - kiváló ötlet - 8 praktikus programmal rendelkezik és egy speciális CANCEL CYCLE gombbal, ha sietsz, ez minden programon működik, kivéve AUTO, gyors 30" és előmosás - VIGYÁZZON, HOGY NAGYON FELHASZNÁLJA A FELHASZNÁLÓT, mindig fizet valamit valamiért, a programok hosszúak, hogy el tudja mosni, a rövid növeli a hőmérsékletet és a vízmennyiséget - szimpatikus fogantyúk a felső kosár leengedéséhez / felemeléséhez + a harmadik evőeszköz fiók fele belülről könnyen mozgatható balra, ha magasabb poharakat kell mosni - van egy fény, mint a só, mindkettő polírozó (Hoover B nem volt polírozó) - NEM használ felesleges WiFi - ALZA garancia 3 év és lehetőség vásárolni további garancia + 3 év (1770 CZK) - minden program részletes a kézikönyvben, beleértve a fázisok, hőmérséklet, időtartam és a víz- és villamosenergia-fogyasztás kWh-ban kifejezve
– ha zavarja a hangjelzés, nincs lehetőség a kikapcsolására; a végén 8× hangjelzés lesz, ha a hálószobához közel volt, akkor zavarhatja Önt.
nincs speciális program a tablettákhoz, nem ajánlott gyors programokat használni (a tabletta nem oldódik fel időben), de nem jelent problémát a DM minőségi por 109 CZK-ért - 1,5 kg, egy mosás kb. 1,20 CZK-ért.
a polírozó adagolóval óvatosan kell bánni (a műanyag nem túl bizalomgerjesztő), azonban az ALZA extra gyorsan megoldotta a kisebb gyártási hibát karácsony előtt + megfelelő csere megoldható. Ezt inkább a plusz oszlopba kellene tennem.
hiba az utasításban, a polírozó és a só másképp van beállítva, az ajtó ZÁRVA lesz (kérdés, hogy valaki más utasítást vett át, vagy a mosogatógépben változott valami), az utasításban ROSSZUL NYITVA van. Alternatív megoldásként előtte le kell választani az elektromos hálózatról.
Még nem találtam sem a SIGURO-hoz, sem az ETA ikertestvéréhez szervizelési kézikönyvet.
Nem világos, hogyan van a melegvízzel való kapcsolat (szolárok).
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 13
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ