Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: SOFIA Asztallap 140 x 95 cm

Termékkatalógus
SOFIA Asztallap 140 x 95 cm - Asztallap

Vélemények: SOFIA Asztallap 140 x 95 cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SOFIA Asztallap 140 x 95 cm témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SOFIA Asztallap 140 x 95 cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SOFIA Asztallap 140 x 95 cm megvásárlása után te is írsz értékelést.
105 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 12. 21., változat: SOFIA Asztallap 140 x 95 cm
Hitelesített vásárlás
Abszolút fantasztikus asztal alacsony áron. Mivel ez valóban FAFA, ezért olajozatlannak kell lennie. Ez a használati utasításban is szerepel, így nem tudom, hogy egyes hülyék miért adnak rá alacsonyabb értékelést. Ha fát veszek, akkor az egy kis gondozást igényel - évente néhány percet. Ez egy nagyon nehéz asztal - a választott mérettől függően körülbelül 20 kg. Hasonló asztalt választottunk egy versenytársunktól, kétszeres áron, és rosszul volt elkészítve. Véletlenül találtuk meg ezt az Alfában, és nagyon örültünk neki. Másnapi kiszállítás, még az autó berakodásában is segítettek. Mind a tízzel ajánlom a terméket.
nagyon jó minőségű fa
minőségi előkészítés a lemez felcsavarozásához
nevetséges ár egy ilyen asztalért
semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ