AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete

Termékkatalógus
Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 138 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
90 410 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - ezüst
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Szuper hangzás, szuper zajcsillapítás és járás közben is stabilan a fülemben marad. Ami jópofa, hogy amikor sportolok, akkor nem dobog, azaz tök jól szól.
Hangzás, zajcsökkentés, kényelem.
Ügyesekedni kell a fülbe behelyezésnél, hogy igazán jól működjön a zajcsillapítás - és a hangzás is akkor vele.
0 ×Jelentés
Ladislav, Hovoranyflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
Hitelesített vásárlás
Szép csomagolás, remek zene és beállítások. Sajnos nem ül jól a fülembe, legalábbis nekem. Már mindent kipróbáltam. Kár érte, mert ami a reprodukció minőségét illeti - talán ezek a legjobbak, amiket eddig kaptam.
Jobb zene, mint az APPLE AirPods Pro 2
Jobb az ANC, mint az APPLE
Szép design, funkciók és beállítások
Nagyszerű támogatási válasz
irányítás, az érintés katasztrófa. Reagál a kalapra, bármire, még a hajra is lassan.
írás, lejátszási lista és futás közbeni váltás, rázással
Alapvetően bármilyen tevékenység lehetetlensége, mert nem tart a fülében. Próbáltam szilikon pótlásokat az internetről, de folyamatosan kiesnek.
0 ×Jelentés
David, Ostrava - Hošťálkoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
Hitelesített vásárlás
Már egy ideje használom a fejhallgatót, és eddig nem igazán panaszkodhatok, a hangzás ebben az árkategóriában az egyik legjobb, bár inkább a basszus, mint a semleges oldalon van, azonban még az inkább a magasakra és az énekre épülő daloknál sincs probléma. Van egy nagyon szilárd equalizer az alkalmazásban, ahol mindent ízlés szerint állíthat be, és a basszus erősítése vagy a basszus vágása (lehetőség az alkalmazásban lévő automatikus teszt használatára, hogy segítsen a kiválasztásban, ha nem biztos benne). Az egyetlen fejhallgató, amely véleményem szerint jobb hangzásúnak minősülhet, a Technics, és mégis csak semlegesebb hangzású. A fontos dolog a Codec, a Sony fejhallgató Androidon az LDAC, ami kiváló, de alapvető csatlakozási problémával, csendes környezetben és mozgás nélkül nincs probléma, hogy hallgatni rajta keresztül, mozgásban, zsebben lévő mobilban vagy más ilyen esetekben nagyon is lehetséges, hogy problémák merülnek fel, még inkább, ha az embernek nincs a legjobb mobilja a csatlakoztathatóság szempontjából vagy egy antennával. A klasszikus AAC azonban nagyon masszív, és a legtöbb ember meg sem tudja különböztetni. ( Alapértelmezés szerint az LDAC ki van kapcsolva az alkalmazásban, néha közvetlenül a telefon Bluetooth-beállításaiban). Ebben az esetben az Iphone-nak nincs miért aggódnia, mert nincs LDAC. Az akkumulátor élettartama az én esetemben nagyszerűen tart, de a Sony hírneve szerint néha előfordul, hogy az egyik készülék gyorsabban kezd lemerülni, ennél a modellnél ez nem fordulhat elő, de jó, ha figyelembe vesszük.
Hangzás - Nem vettem észre semmilyen zajt, amit ebben az árkategóriában a fejhallgatóktól elvárnánk, de még a 4000 CZK-ért vásárolt fejhallgatóknál is jelentős zajjal találkoztam.
Egy alkalmazás rengeteg lehetőséggel, az ideális kiegyenlítő tesztektől a dugóméret tesztekig
Dolby Atmos, 360 Audio
Az akkumulátor élettartama eddig nagyszerű és a leírtak szerint
Az érintőgombok megbízhatóak és könnyen beállíthatók
Gyengébb ANC (hangszűrés), mint amire számítottam volna, ez egy ilyen 50/50 tapasztalat, az AI használata miatt a fejhallgató egyszer képes lenne elnyomni még egy hurrikánt is, néha, különösen alacsonyabb hangerőn hallani az autóforgalmat, az esetek túlnyomó többségében csak ki- és bekapcsolja az ANC-t.
Hab fülhallgató, ez nem teljesen negatívum, de sok ember számára ezek a fülhallgatók rossz. Az én esetemben nincs probléma, mások számára mindig van lehetőség klasszikus szilikon dugók vásárlására. (Az, hogy a fülhallgatók illeszkednek-e Önhöz, szintén befolyásolja a hangminőséget és az ANC-t, több méretet kell kipróbálnia vagy különböző méreteket kell vásárolnia, az alkalmazásban van egy segítő teszt a fülhallgatók kiválasztásához.
Az egyetlen közvetlen negatívum valószínűleg a fejhallgató mérete, maga a doboz nem szuper nagy, de a fejhallgató inkább a nagyobb oldalon van, és nehezebb kihúzni a dobozból.
0 ×Jelentés
Michal, Čelákoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
Hitelesített vásárlás
A zajszűrés nagyszerűen működik a repülőn és a buszon is.
Az érintőgombok megbízhatóan reagálnak
Az akkumulátor élettartama megfelel a leírásnak, teszteltem
0 ×Jelentés
Milada, Březenecflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
Hitelesített vásárlás
nagyon jó hang és hangszigetelés - nincs nem kívánt zaj
jól tart a fülben (a megfelelő méretű füldugó kiválasztása után)
túl nagy - nem lehet az oldalára feküdni vagy sisakot viselni
0 ×Jelentés
Ondřej, Brnoflag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - ezüst
Hitelesített vásárlás
A WF-1000XM4-ről váltottam, amellyel rendkívül elégedett voltam. Az XM5 jobb házzal rendelkezik, a hangzás a neaudiofil szerint hasonló, a tartósság is. Nem találtam olyan beállítást, amellyel bekapcsolhatnám a hangbejelentést a környezeti mód, a kikapcsolás és a zajszűrés közötti váltáshoz. A zajszűrés rosszabbul működik - mindenféle dugóméretet kipróbáltam.
szilárd hangzás
jobb ház, mint az XM4
előző generációs jobb zajszűrés, értesítések váltási módok.
0 ×Jelentés
Michal, Kladno 2flag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - ezüst
Hitelesített vásárlás
Rendkívül elégedett vagyok tetszik hangos, pontosan namiru. Aprók és jól tartják a fülben. Gyorsan reagálnak a parancsokra, szuperek és nagyszerű az akkumulátor élettartama. A mobiltelefonomat csak azért tudom feltölteni, hogy hazaérjek a munkából. Elég egyenletes gyors vezeték nélküli töltés. Az elme alkalmazás a GUT hangjának módosításának minden módjához!
Sok fejhallgatóm volt már innen, de ezek a fejhallgatók kéz a kézben az Xperia 1 V-ről valami egészen más, egy telefon, amit úgy jellemeznék, mint egy kis mp4 lejátszó jó kamerával. A fejhallgató hihetetlenül basszusos, és mindent megtesz, amit akartam. Mivel a teleobjektív tal
a szolgák alkalmazások finomhangolásához a hangot, de egy csomó finomhangolt vezeték nélküli baterye zdileni 360 Audio nem is beszélve spotify. Pár napra elteszem az Mp4 lejátszómat. És én megpróbálom, hogy mit fog adni, amit még férfiak csípni egy csomó Sony a Sony. Szuper👍
kis kegyencek
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - ezüst
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Azta! Nagyot szól, rettentő jó a zajcsillapítása is és jó sokáig bírja az akksija.
Hangzás, hangerő, hangszín, akkumulátor, zajszűrés (brutálisan jó).
Nehéz ki-berakni a fülbe, hajlamos vagyok elnyomkodni, miközben küzdöm befelé. Egyébként nem nagy gáz, tökre megtanulható.
0 ×Jelentés
Pavelflag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
Hitelesített vásárlás
kétszer vettem meg a fejhallgatót, azt hittem, hogy a zajszűrés nem működik, és nem, itt tényleg nagyon gyenge. a SoundCore liberty 2 pro hangja nagyságrendekkel jobb. gyenge basszus és csatlakozási problémák, 10 percenként a bal oldali fülhallgató pillanatnyilag kikapcsol. az ár tekintetében - ez a fejhallgató nagyon csalódott bennem.
Ára
rossz basszus
nincs gumibélés, kényelmetlen
gyenge zajcsillapítás
0 ×Jelentés
Karel, Dolní Bučiceflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
Hitelesített vásárlás
Jobb hangzás, mint az XM4
Kisebb a fülben
jobb basszus, mint az XM4
csúszás a tokból való eltávolításkor
Nem tudom, ki más, de engem zavar, hogy az XM4-hez képest nem mondják meg, hogy mennyi akkumulátorteljesítmény van a hangban, vagy mi az ANC üzemmód, amikor bekapcsolod.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 60
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ