Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Soundeus Fortis 5S 2 Black

Termékkatalógus
Soundeus Fortis 5S 2 Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Soundeus Fortis 5S 2 Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Soundeus Fortis 5S 2 Black témával kapcsolatban? Nálunk 31 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Soundeus Fortis 5S 2 Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Soundeus Fortis 5S 2 Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Čáslavflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: Soundeus Fortis 5S 2 White
Hitelesített vásárlás
üzemidő
könnyű viselet
mágneses fülek tartják
ár minőség aránya adok 70%
jó választás a pénzért, és Csehországban készült 👍
a márka értékelései és dicsérete után egy kicsit jobb hangzásra számítottam, de a pénzért nem rossz (a Senheiserhez szoktam, ami a PC-hez van).
néha elég, ha gyorsan elfordítjuk a fejünket, hogy egy pillanatra megszűnjön a jel - talán a telefon az oka.
néha az egyik fejhallgató csatlakoztatása után gyenge a hang, csak vegye ki a másikat, és minden rendben van.
0 ×Jelentés
Ondřej, Prahaflag
Értékelve: 2023. 09. 17., változat: Soundeus Fortis 5S 2 White
Hitelesített vásárlás
Ne essen el futás közben
Jó hangzás (de nem vagyok szakértő, ezért fenntartással)
Jó állóképesség
A csomagban különböző méretű fülgyűrűk és más fülgyűrűk is vannak.
Néha véletlenül kiváltom az érintésvezérlést, amikor a fülemben hasonlítom össze őket.
0 ×Jelentés
Marek, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 08. 17., változat: Soundeus Fortis 5S 2 Black
Hitelesített vásárlás
Jól illeszkedik a fülbe
cserélhető nyílás
jó hangzás
elkapják a környezetet, amikor telefonálnak
0 ×Jelentés
Pavel, Kraloviceflag
Értékelve: 2023. 05. 20., változat: Soundeus Fortis 5S 2 Black
Hitelesített vásárlás
Sajnos a sportolás közbeni hangzással nem vagyok túl elégedett. amikor otthon ülök a székemben, még rendben van, de odakint és amikor mozgok, akkor nyomorúságos. nem túl aerodinamikusak, így önmagukban is nagy zajt csapnak a motoron, és elég hangosnak kell lenniük ahhoz, hogy bármit is halljak, és ez csökkenti a hangminőséget. Sportolásra nem ajánlom.
elem élettartam
füljelző
Hang
0 ×Jelentés
Monika, Hustopečeflag
Értékelve: 2023. 05. 03., változat: Soundeus Fortis 5S 2 White
Hitelesített vásárlás
Kiábrándító. Úgy vettem meg őket, hogy azt gondoltam, hogy majd beférnek a fülembe és kiesnek. De valószínűleg túl nagyok a fülemhez, nehéz tartani őket (ironikus módon jobbak a fültartó nélkül), kényelmetlenek. És az irányítás szörnyű, érintés, de az egyszerű kopogtatás nem működik. A hangerőszabályzót egyáltalán nem ismerem, a telefonomon keresztül kapcsolom fel/le.
Finom hang
Újratölthető és praktikus doboz
Csinos design
Kényelmetlen a fülben, kiesik, a fül mögötti tartók nagyok.
Gyenge ellenőrzés
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 26., változat: Soundeus Fortis 5S 2 Black
Hitelesített vásárlás
Igazán jó fejhallgatót keresek sportoláshoz, és sajnos ezek nem felelnek meg nekem a következő okok miatt. Nem maradnak jól a fülemben, amikor futok, és amint be akarom állítani őket, az érintésvezérlés elszúrja, így már tudom, hogy a nyomógombos vezérlés jobb nekem, különösen, ha izzadós ujjakkal rendelkezel. Engem nem győzött meg a pattintható gumik, mert húzom őket, és könnyen kijönnek, inkább a fix gumik vannak a fülek mögött. A zene teljesen rendben van, de nem nagyon ébreszt fel, annyira hideg. Mikrofon rendben.
Mikrofon. jó, de még nem próbáltam ki, amikor menet közben telefonálok, amit nem sokat használok.
kihullanak a fülemből
az érintésvezérlés rossz ( mindig nyomja meg a gombot a sporton)
Levehető gumiszalagok a fülek mögött ( könnyen kiesik )
az árért nem látok semmi különlegeset.
0 ×Jelentés
Eliška, Pardubiceflag
Értékelve: 2023. 04. 25., változat: Soundeus Fortis 5S 2 White
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A fejhallgató minőségi hangzást produkál, jól illeszkedik a fülbe. Nagy újratölthető tokjuk van, nem lehet zsebre tenni.
Minőségi hangzás
Jól tartja a füleket
Nagy újratölthető tok
0 ×Jelentés
Miloš, Děčín - Děčín II-Nové Městoflag
Értékelve: 2023. 04. 24., változat: Soundeus Fortis 5S 2 Black
Hitelesített vásárlás
Én 2x vettem őket - mindig panaszkodom!
első alkalommal 20%-ot számoltak fel, nem többet
második alkalommal ismét töltés 20%-on, bal oldali fülhallgató teljesen működésképtelen
NEM AJÁNLOM!
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 07., változat: Soundeus Fortis 5S 2 Black
Hitelesített vásárlás
Különösen izgatott vagyok a Soundeus fejhallgató miatt, mert a Powerbeats Pro-val kapcsolatos korábbi tapasztalataim miatt (Pro mint szakember). A Soundeus működik. Kinyitom a tokot, a fejhallgató fel van töltve, bekapcsolom, párosítom, felrakom a fülre, csatlakoztatom, lejátszom. Semmi probléma, semmi gond. A hangzást nem fogom megítélni, sportoláshoz/futáshoz tökéletesen kielégítő (a fülben tartja). A gyártó mínuszpontokat érdemelne a feleslegesen bonyolult vezérlésért. Ez nem egy call center headset, hanem egy sport headset. Szerintem persze ez a probléma azzal, hogy sok gyártó azt gondolja, hogy minél több funkció, annál több adidas, és hogy van időm és hajlandóságom arra, hogy csak a termékükkel foglalkozzak. A Powerbeats Pro-val kapcsolatos, fent említett tapasztalat miatt azonban teljes értékelést hagyok, ami megmutatta, hogy a teljesen vezeték nélküli fejhallgatók is tudnak (nem) működni (és nem számít, hogy a tervezésük vagy a nem megfelelő kimeneti vezérlés miatt hibásak).
Úgy működnek, ahogy elvártam, eddig nem volt probléma a töltéssel, a párosítással és a csatlakozással.
Nem esnek le futás közben
A fejhallgató sportolásra való, nem kell hívásokat fogadni, hangvezérlésre stb. 1x nyomja meg a bal kézibeszélőt, jobb kézibeszélőt, 2x nyomja meg, 3x nyomja meg, 2 másodpercig tartsa lenyomva, 4 másodpercig tartsa lenyomva. Miért? Erre még a tervező mérnök sem emlékszik.
A háznak 90 foknál nagyobb mértékben kell tudnia kinyílni. Néha előfordul velem, hogy manipuláció közben akaratlanul bezáródik. De ez csak egy apró részlet.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 03. 23., változat: Soundeus Fortis 5S 2 Black
Hitelesített vásárlás
Alapvetően jó hangzás, kifejezetten jó hangerő.
Kényelmes, jól tart a fülkampó mozgás közben is, ráadásul a fülkampók levehetők és cserélhetők (a dobozban benne van a piros és a fehér szett is - pedig azt hittem, külön kellene ezekben a színekben megvenni). Maguk a kampók mágnesesen kapcsolhatók a fülhallgatóhoz, és elég erős a tartása, amíg használtam, nem volt olyan probléma, hogy szétváltak volna.
Gyors párosítás (Android v13).
Tetszett a két előre beállított hangzás, amit a vezérléssel - viszonylag - könnyen lehet változtatni (balanced és deep bass - habár ez utóbbi azért annyira nem combos, inkább ez lehetne egy alaphangzás).
Minden alapvető funkció benne van, ami kell, még egy "game mod" is, habár még a netről sem tudtam kideríteni, hogy ez pontosan mit is jelent, mert érezhető változást nem tapasztaltam
Kár, hogy a két alaphangzás közül újrakapcsolódásnál alapból mindig csak a balanced-ot állítja be, pedig a deep bass hangzik elfogadhatónak.
A használati útmutató azért lehetne egy kicsit bővebb. Persze aki használt már ilyen eszközt, lehet hogy egyértelmű minden, de azért egyes funkciók magyarázata hasznos lenne.
De igazából a legnagyobb bajom vele, hogy pont sport közben (szabadban futás, sétálás, bringázás) esik ki a hang, akadozik a kapcsolat. Tök mindegy, hová teszem, elég egy fej- vagy testfordulat (speciel bal oldalra) és akadozik, elég gyakran. Közlekedés közben pont balra néz ki az ember, hogy ellenőrizze a forgalmat maga mellett, például bringázásnál. Beltérben (akár otthon, akár edzőteremben) ilyen probléma ugyanakkor nem merült fel.
Van benne némi "zajcsökkentés" vagy inkább egy külön mód arra, hogy a környezeti hangokat jobban beengedje, de eléggé belépő szintű funkció, nem sokat változtat a dolgon, így ennek a funkciónak nem láttam különösebb értelmét.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 16
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ