Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Spello by Epico Doogee V30 5G üvegfólia

Termékkatalógus
Spello by Epico Doogee V30 5G üvegfólia - Üvegfólia

Vélemények: Spello by Epico Doogee V30 5G üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spello by Epico Doogee V30 5G üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spello by Epico Doogee V30 5G üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spello by Epico Doogee V30 5G üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 30., változat: Spello by Epico Doogee V30 5G üvegfólia
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A DOOGEE V30 "strapabíró" telefonom legugoláskor kicsúszott a zsebemből, a sarkára esett és pókhálósra tört a kijelzője, amit persze a garancia nem fedez. A cserét követően vettem ezt a kijelzővédő üvegfóliát, és reménykedem benne, hogy teszi a dolgát az esetleges későbbi baleset esetén. Miért nem készítik a kijelzőket eleve polikarbonát anyagból, amin elegendő lenne csak a karcvédő fóliát cserélni? Túl költséghatékony megoldás lenne a mobiltelefon tulajdonosoknak?
Könnyen fel lehet helyezni. Remélhetőleg hasznos lesz. Erre a mobiltelefonra csak ezt az üvegfólia típust találtam.
Nem teljesen fedi a kijelzőt, két oldalt és felül 3 mm rés van. Az alsó széléig kellett lehúznom, hogy ne takarja a kamerát.
Minden érintés ujjlenyomatot hagy, ezért folyton maszatos a kijelző és ilyenkor kevésbé érzékeny. A jobb felső sarka két hét után feljött, így valószínűleg nem sokáig marad rajta az üvegfólia.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ