AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Spello by Epico Smart Lock telefontartó kormányra, fekete

Termékkatalógus
Spello by Epico Smart Lock telefontartó kormányra, fekete - Telefontartó

Vélemények: Spello by Epico Smart Lock telefontartó kormányra, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spello by Epico Smart Lock telefontartó kormányra, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spello by Epico Smart Lock telefontartó kormányra, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spello by Epico Smart Lock telefontartó kormányra, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Aneta, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2023. 12. 12., változat: Spello by Epico Smart Lock telefontartó kormányra, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
"Szeret motorozni, és a mobiltelefonját egy tárolórekeszbe tenni, vagy navigációs eszközként a kormányra csíptetni? Akkor vigyázzon, mert kárt tehet a fényképezőgépében. Még az Apple is ezt mondja, és arra figyelmeztet, hogy kerülni kell az ilyen típusú használatot, különösen a nagyobb teljesítményű motorok esetében, ahol a motorok rezgései károsíthatják az olyan dolgokat, mint a kamerák giroszkópja. " Forrás: https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/apple-iphone-motorky-foroaparat-vibrace-poskozeni-stabilizace. A210913_135422_mob_tech_oma
Megfelelő ár
Minőségi kivitelezés
A telefon szilárdan tartja, nem mozog
Néhány napos út után a motorkerékpár rezgései miatt a telefon kamerája megsérült. Amikor elindítja a telefon kameráját, a kép szemcsésedik, és nem tud képeket készíteni. Sajnos ez egy gyakori dolog az iPhone-oknál, erősebb motorokkal kombinálva - lásd. fennmaradó értékelések.
Legközelebb én egy drágábbat vennék, ami képes csillapítani a rezgéseket.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ