AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Spigen Rugged Armor Pro Black Samsung Galaxy Watch5/4 44mm

Termékkatalógus
Spigen Rugged Armor Pro Black Samsung Galaxy Watch5/4 44mm - Okosóra tok

Vélemények: Spigen Rugged Armor Pro Black Samsung Galaxy Watch5/4 44mm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Rugged Armor Pro Black Samsung Galaxy Watch5/4 44mm témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Rugged Armor Pro Black Samsung Galaxy Watch5/4 44mm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Rugged Armor Pro Black Samsung Galaxy Watch5/4 44mm megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Stanislav, Nová Pakaflag
Értékelve: 2023. 08. 06., változat: Spigen Rugged Armor Pro Black Samsung Galaxy Watch5/4 44mm
Hitelesített vásárlás
Két dolog késztetett a védőburkolat megvásárlására: 1) az óra potenciális sérülékenysége, amikor először érintkezik a tokkal 2) unalmas, érdektelen megjelenés Mindkettőt tökéletesen megoldja ez a Spigen védőburkolat. Most egy teljesen más óra van a csuklómon!. Masszívak, sportosak és sokkal jobban védettek. A kijelzőt sokkal könnyebb irányítani, mivel a megemelt perem ujjfogást biztosít. Ugyanez vonatkozik az oldalsó gombokra is. Amikor az órát a borítóba helyeztem, az utasítások ellenére először a gombokat ültettem be, amelyeket egyébként a borító szélén át kellett volna tolnom, és ez biztosan nem előnyös számukra. Aztán az óra többi részét belenyomtam a fedelet. A tologatásra vonatkozó bármilyen burkolt utasítás szükségtelen. Csak vigyük oda őket a lehető legkevesebb erőszakkal. Eredetileg csak ötszázért akartam venni egy védőóra borítást, szintén a Spigen-től (címkével "Liquid, "), feleannyiért, de örülök, hogy végül nem ezt tettem. Csak a Rugger Armor Pro esetében van értelme a borításnak. Ha egy megfelelő órát szeretne a csuklójára, ne habozzon, és válassza meg!
valóban védi
jól néz ki
pontosan illeszkedik
magasabb ár
az utasításokhoz képest, azt javaslom, hogy először a gombokat rendezzük le.
valószínűleg nem alkalmas kisebb kézre
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ