Vélemények: Spigen Ultra Hybrid OneTap Metal Ring Google Pixel 8 Pro MagSafe Black tok

Termékkatalógus
Spigen Ultra Hybrid OneTap Metal Ring Google Pixel 8 Pro MagSafe Black tok - Telefon tok

Vélemények: Spigen Ultra Hybrid OneTap Metal Ring Google Pixel 8 Pro MagSafe Black tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Ultra Hybrid OneTap Metal Ring Google Pixel 8 Pro MagSafe Black tok témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Ultra Hybrid OneTap Metal Ring Google Pixel 8 Pro MagSafe Black tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Ultra Hybrid OneTap Metal Ring Google Pixel 8 Pro MagSafe Black tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
21 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Brnoflag
Értékelve: 2024. 04. 27., változat: Spigen Ultra Hybrid OneTap Metal Ring Google Pixel 8 Pro MagSafe Black tok
Hitelesített vásárlás
A tokot a CubeNest S1C2 mágneses tartója miatt vettem meg, érintésmentes autós töltéssel. A rendszeres olcsó puha tokban FIXED telefon a mágnes nem tart egyáltalán. Az asztali érintésmentes töltőre fektetve ez nem számít, de az autóban függőleges helyzetben ez komoly akadályt jelent, ezért hosszas hezitálás után (a magas ár miatt) a Spigen tokot választottam, amelynek hátulján mágneses gyűrű van. Tökéletesen megfelel az igényeimnek. Úgy tartja rajta a telefont, hogy amikor leveszem, félek, hogy letépem a tartót a műszerfalról. Egyáltalán nem áll fenn annak a veszélye, hogy a telefon magától összeomlik. Bár eredetileg nem terveztem a telefon érintésmentes töltését, végül nagyra értékeltem az érintésmentes töltést az autóban, nem kell minden alkalommal bedugnom a kábelt a telefonba, amikor beszállok, csak ráteszem a telefont a tartóra. A fenti töltő- és hűtőtartóval a tok kiváló funkcionális kombinációt alkot. A tok szélei miatt a fedőüveg ragasztásakor pontos illeszkedésre van szükség. Az első próbálkozásnál nem sikerült úgy felragasztanom az üveget, hogy a telefon összenyomásakor a peremén lévő tok ne oldódjon ki.
Tökéletesen tartja a telefont
A hátoldalon lévő mágneses gyűrű tökéletesen tartja a tokot és így az egész telefont a MagSafe mágneses tartóban az autóban való használathoz.
A tok széle puha és rugalmas, az oldalán lévő gombok könnyen kezelhetők
A hátoldal lapos része, a teljes hossz 3/4 része, kemény átlátszó műanyagból készült, még a tartóban lévő nagy mágneses erővel sem húzza el a telefont a telefonról, amikor a telefont a tokból eltávolítja a tartóból.
A gombok oldalsó kiemelkedései tapinthatóan megkülönböztethetők, a kikapcsoló gombnak van egy barázdája, nem zavarja a hangerőgombokat; a gombokat könnyebb megkülönböztetni a tokban, mint tok nélkül
A MagSafe tartóval történő mágneses töltés zökkenőmentesen működik
A mikrofon és a hangszóró furatai pontosan megegyeznek a telefon furataival
A tokban kis négyzet alakú mélyedések vannak a sarkokban a belső oldalon, vékonyítva a falakat, egyfajta buborékok, amelyek a gyártó szerint jobb ütéselnyelésre szolgálnak, mint a teljes anyag, ha a telefon a sarokra esett.
A tok pereme enyhén kiáll a kijelző síkja elé, véd a karcolások ellen, amikor a kijelzőt arccal lefelé helyezik.
Nagyon magas ár, 1379 CZK-ért vettem.
A fedőüveg elhelyezése a kijelzőn, ha használják, teljesen pontos központosítást igényel, különben a fedőüveg szélei a telefon oldalirányú kézben történő megnyomásakor a széleinél leválnak.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ