AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: SteelSeries Arctis Nova Pro X

Termékkatalógus
SteelSeries Arctis Nova Pro X - Gamer fejhallgató

Vélemények: SteelSeries Arctis Nova Pro X

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SteelSeries Arctis Nova Pro X témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SteelSeries Arctis Nova Pro X termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SteelSeries Arctis Nova Pro X megvásárlása után te is írsz értékelést.
104 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

David, Praha 7flag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: SteelSeries Arctis Nova Pro X
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató és a DAC szuper feldolgozása
Szuper hangzás, ha a beállításokkal játszol
Nagyon tisztességes hangzás még az előbeállításokkal is, de nem vagyok audiofil, és az ősi műanyag Logitech g230-ról váltok.
Mindenesetre, nagy elégedettség
Nem merül le az akkumulátor, amikor zenét hallgatok vagy játszom a számítógépen.
A DAC és a fejhallgató közötti kábel rövidebb, mint szeretném.
A legjobb hangzás érdekében egyéni előbeállításokra van szükség.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 11., változat: SteelSeries Arctis Nova Pro X
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kifejezetten jó minőségű vezetékes headset vásárlás volt a cél Xbox Series X-hez, félprofi játékosnak mindennapi használatra. A gyártó más darabokkal már bizonyított, a bizalom megvolt.
Pár hónap használat után: kényelmes viselet több órás használat után is, a HIFI hangzást simán hozó hangminőség , tiszta érthető mikrofon, robusztus, felesleges díszektől mentes kivitel. PC-hez és Xboxhoz egyszerre csatlakoztatható (streemelés, csapatkommunikáció neten) , sok szoftveres konfigurációs lehetőség. Hozza a tesztekben leírtakat.
Nem tudok ilyet említeni, talán az ár, de ár/érték arány rendben. Aki ilyet keres nem fog csalódni.
0 ×Jelentés
Jan, Praha 4 - Podolíflag
Értékelve: 2023. 08. 11., változat: SteelSeries Arctis Nova Pro X
Hitelesített vásárlás
Szeretem a hangszerkesztő és előbeállított szoftvereket a bennük rejlő lehetőségek miatt.
A fejhallgatók nagyszerű teljesítményre képesek, ha időt szánsz az előbeállítások előkészítésére. A szabványos előbeállítások használhatatlanok, és ne várjon minőséget.
Fülhallgató csúszka (forgatható a fülhallgató)
Nagyszerű ANC rendszer, ahol beállíthatja, hogy milyen szintet szeretne. Lehetővé teszi, hogy hallja magát / ne halljon semmit.
Az előre elkészített előbeállítások teljesen használhatatlanok. Az elején mosolyogni fog, hogy minden lehetséges játékhoz vannak előre beállított beállítások. miután kipróbálta, meg fogja találni, hogy a legtöbb előbeállítás úgy hangzik, mintha 200kč vietnámi fejhallgatója lenne. A külföldi fórumokon ugyanezt olvashatod - találsz beállításokat a luxus presetekhez, de egyszerűen nincsenek minőségi presetek az alapban közvetlenül a steelseries-től - szégyen.
A gamedac és a fejhallgató közötti kábel őrülten csavarodik. Fejhallgató 5k-ért és egy ilyen egyszerű hiba. A GameDac az asztal közepén van a billentyűzet mellett, és a csavart kábel körülbelül 15 cm-re van a fejétől az asztalig. Ehelyett azt várnám, hogy a kábel egyáltalán ne csavarodjon, és a gamedacot valahol az asztal végén, a monitor alatt tudnám elhelyezni. Így folyamatosan magammal rángatom a gamedac-ot, amikor könnyedén mozgok a headset-tel.
Egy másik hiba, hogy a gamedac kábel nem éppen szabványos. Úgy hívják. 5 pólusúból 4 pólusúvá szögelt, amit nem mindenhol lehet kapni. Csehországban még nem találtam olyan boltot, amelyik eladná nekem ezt a kábelt - vagy inkább. egy jobb minőségű, amelyik nem tekergőzik, mint egy vén szuka. a.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 07., változat: SteelSeries Arctis Nova Pro X
Hitelesített vásárlás
Minőségi gaming headset, de a tesztelés során számomra nem volt eléggé jobb, mint a Nova 7 X vezeték nélküli (azonos árú) Nova 7 X, hogy lecseréljem.
Nagyon jó hangzás a játékokban
Nagyon kényelmes
Kiváló minőségű kivitelezés (DAC és fejhallgató)
Tökéletes váltás a források között (Xbox/PS)
Remekül működik PS5-ön is
Még mindig használhatatlan a játékon kívül bármi másra
Jobban örülnék egy hosszabb kábelnek a DAC és a fejhallgató közötti csatlakozáshoz. Ha a kanapén játszik, a DAC a tévé és ön között van félúton, a gyerekek, kutyák és más állatok útjában. Inkább a DAC-ot szeretném a konzol mellett tartani.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ