0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Swissten Gym Air Conduction Bluetooth

Termékkatalógus
Swissten Gym Air Conduction Bluetooth - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Swissten Gym Air Conduction Bluetooth

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Swissten Gym Air Conduction Bluetooth témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Swissten Gym Air Conduction Bluetooth termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Swissten Gym Air Conduction Bluetooth megvásárlása után te is írsz értékelést.
16 290 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Martin, Brno 5flag
Értékelve: 2024. 04. 09., változat: Swissten Gym Air Conduction Bluetooth
Hitelesített vásárlás
Lehetőségem volt kipróbálni néhány hétig igazi arccsont fejhallgatót - az Aftershokz Aeropexet (most átnevezett Shokz OpenRun). Ezek a fejhallgatók (Swissten Gym) NEM arccsont fejhallgatók. Ez egy félrevezető reklám és termékleírás - "A hang ezután az arccsontokon keresztül rezgéssel jut el a belső fülbe, így Ön a környező környezet részévé válik. ". Bár a fejhallgató a fej oldalán, a fülek közelében nyugszik, a hangot a levegőn keresztül továbbítja (ez felel meg a nevében szereplő "Air Conduction"-nek). Ha egyszerűen le kellene írnom a különbséget: A fejhallgatóval az arccsontodon mindent hallasz magad körül, a zene pedig csak létezik, és nem tudod, honnan jön. A Swissten Gym fejhallgatóval úgy érzi, mintha kivette volna a fülhallgatót a füléből, és 1 cm-re tartaná a fülétől. Sajnos, ez azt eredményezi, hogy nem hallja a környezetét (jobb, mint a fülhallgatóval, de rosszabb, mint a valódi arccsont fülhallgatóval). Maga a fejhallgató az árához képest nem teljesen rossz. A kivitelezés finomnak és elég jónak tűnik. Az egyetlen probléma az, hogy ezek egyszerűen nem arccsont fülhallgatók, hanem "közönséges" sportfülhallgatók a fül körül.
A feldolgozás elég jól néz ki
Ezek nem arccsont fülhallgatók.
A termékleírás nem felel meg a valóságnak
Gyakorlatilag ezek kis hangszórók, amelyek 1 cm-re játszanak a fülektől.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ