Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Swissten hálózati adapter SMART IC 2xUSB 3A fehér

Termékkatalógus
Swissten hálózati adapter SMART IC 2xUSB 3A fehér - Töltő adapter

Vélemények: Swissten hálózati adapter SMART IC 2xUSB 3A fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Swissten hálózati adapter SMART IC 2xUSB 3A fehér témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Swissten hálózati adapter SMART IC 2xUSB 3A fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Swissten hálózati adapter SMART IC 2xUSB 3A fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Hostiviceflag
Értékelve: 2023. 01. 15., változat: Swissten hálózati adapter SMART IC 2xUSB 3A fehér
Hitelesített vásárlás
"polc" mobiltelefon számára, jó aljzat elhelyezése esetén és csak a telefon töltésére használható
Egy okoslámpa tápellátási megoldásaként vásároltunk. A lehető legvékonyabb profilra volt szükségünk (a falnak támasztott bútorok miatt az aljzat helyén), és a falra nem merőleges irányú USB-kimenetre. Sajnos, bár úgy néz ki, hogy a legvékonyabb a kínálatban, mégis sok helyet foglal. Végül egy másik webáruházból származó másik termékkel oldottuk meg.
Nem értem, hogy a gyártó miért helyezte el a ledet. Szerintem ez teljesen felesleges. Világít, amikor a készülék egy aljzatban van, még akkor is, ha semmi sincs hozzá csatlakoztatva.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ