Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Technics EAH-AZ80E-S

Termékkatalógus
Technics EAH-AZ80E-S - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Technics EAH-AZ80E-S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Technics EAH-AZ80E-S témával kapcsolatban? Nálunk 45 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Technics EAH-AZ80E-S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Technics EAH-AZ80E-S megvásárlása után te is írsz értékelést.
92 490 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Sára, Svinošiceflag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás
Tényleg nagyon régóta kerestem ezt a fejhallgatót, hónapok után végre zsebre vágták, és nyilván rosszul találtam el. Sok sikert kívánok mindazoknak, akik megfelelőnek találják őket, és a vélemények alapján jól döntöttek. Nekem erősebb ANC kell, más minőségű zene (ha a régi 1000 alatti fejhallgatók fele olyan rosszul szólnak, akkor nem érte meg a 7-szeres árát ezeknek a fejhallgatóknak). Hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem a fülemmel van a baj, mindkét nagyobb méretű dugót bevettem, hogy teljesen elszigeteljem magam a környezetemtől - és ez működött. Csak még mindig nem volt "az". A hangzás laposnak tűnt számomra, akár metálban, akár instrumentális zenében, ahol az enyhe ANC-sávszélesség zavart. Nem mondom, hogy rossz volt, egyáltalán nem, de amiatt, hogy fájt a fülem, és az ANC nem azt tette, amit kellett volna, számomra nem volt megfelelő. Nagyon sajnálom, hogy vissza kellett küldenem a fejhallgatót, tényleg több előnye van, mint hátránya, és néhány jobb a piacon.
Könnyedség, forma
Rengeteg dugó a kis fülek számára
Zenei minőség (címkézés után)
Rendkívül felhasználóbarát
Részletes képes kézikönyv
Viszonylag jó ANC
Elegáns
A fülbe helyezve a méretük ellenére szinte nem is érződnek.
Hangos útmutató a dobozból
Csatlakoztatás/leválasztás, párosítás számos eszközzel, intuitív kikapcsolás a fülből való eltávolításkor
Alza szállítás/visszaszállítás
Ehhez az árhoz egy kicsit "olcsó" feldolgozás, a műanyag nem illeszkedett helyenként, és összességében a kezemben nem éreztem, mint egy fejhallgatót ezen az áron.
Hang. Nagyon sajnálom, de ha nem voltak a számítógéphez csatlakoztatva, akkor a hangot igen. lakás. Még a számítógépen sem volt az én ízlésemnek megfelelő. Sokszor jobb, mint egy rossz, de megint csak az áráért. Szerintem a fülhallgató nem a megfelelő méretű fülhallgató, hanem a fülhallgató. Próbálkoztam különböző tuningalkalmazásokkal, EQ-val, basszusgitárral, és látom, hogy a fejhallgató valószínűleg képes erre, de az áráért nem igazán akartam ezt csinálni. A térhatású hangzás általában (úgy akartam érezni magam, mintha egy Cohen-koncerten lennék, ehelyett úgy éreztem magam, mintha a garázsban lennék, egy házzal lejjebb a folyosón). Talán még mindig "kijátszható" lenne, de az összes többi szubjektív hátulütővel együtt nem akartam kockáztatni.
ANC - nagyon jó, de (hacsak nem az én fülemmel van a baj) nem tudja kezelni a magasabb frekvenciákat: Kiszűrtem a villamosokat, vonatokat, autókat, embereket a közelben, de tisztán hallom a közelebbi hívásokat, gyerekeket, csengőket, sikolyokat. így paradox módon ez még jobban stresszelt, mint az ambient mód, ami tényleg nagyon átjárható volt. ún. hogy az akkumulátor felét likvidálnám az előny feléért (azt hiszem, az ANC-vel a hallgatási idő 4,5 órára csökken töltésenként).
Sok csere füldugó van a kis fülek számára, az M méret az egyik, valamint az L és XL méret.
0 ×Jelentés
Gabriela, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szuper hangzás és elszigeteltség a környezettől
Nagyon jó alkalmazás
Többféle méretben, könnyen választható
Jól tartja a füleket
A BOSE jobban illeszkedik a fülhöz (de ebben valószínűleg a BOSE a legjobb).
0 ×Jelentés
Zbyněk, Rudnáflag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Majdnem tökéletes hangzás
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 03. 05., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás
3 napja használom. Nálam egy Soundcore Liberty 3 pro-t váltott. Már régóta nézegettem és egyáltalán nem bántam meg. Tisztábban szól, mint az előző. Csak jót tudok mondani róla. Nem esik ki a fülemből kerékpározás közben sem. Zajszűrést én nem kapcsolom be, nekem bőven elég a passzív zajszűrés is.
szépen és tisztán szól
nem esik ki a fülemből
LDAC kodek
drága
0 ×Jelentés
Jiří, Nový Jičínflag
Értékelve: 2024. 02. 27., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás
Vettem egy Denon Pearl Pro-t, lásd. a fejhallgatóról szóló véleményem. A Technicsnek azonban olyan sok pozitív véleménye van, hogy nem tudtam ellenállni, hogy kipróbáljam őket, a zene szerelmese vagyok, így két minőségi fejhallgatót könnyen magammal tudok vinni. Bár szerettem volna adni nekik egy esélyt, sajnos az első negatívum az volt, hogy a jobb oldali fülhallgató egyáltalán nem illeszkedett a fülembe. Valószínűleg nem jönne ki, de már egy kis fejmozdulattal is megváltozott a hang. Nos, ami a zenét illeti, a Denon Pearl Pro hangzása szerintem egyszerűen jobb, sokkal dinamikusabb, basszusosabb, sokkal több a hangja. A Technics hangja gyönyörűen kiegyensúlyozott, tiszta, de nem igazán felel meg az én ízlésemnek és műfajomnak. Végül visszaküldtem a fejhallgatót, hatalmas dicséret az Alza-nak, a rendelés feldolgozása és a visszaküldés teljesen villámgyors volt. Ez egyszerűen nem rossz.
Nagyon szép kiegyensúlyozott és tiszta hangzás
Könnyű, kényelmesen ül a fülben
A fejhallgató és a doboz luxus megjelenése
Félelmetes alkalmazás
Nagyon jó ANC
Hangosan játszanak
Sajnos a basszus nem túl jó a tánczenéhez, a hangnak nincs meg a megfelelő dinamikája, más műfajok rendben vannak.
Az én személyes problémám az volt, hogy a jobb oldali fülhallgatóm nem illeszkedett a fülembe. Már a fejem mozgatása is azonnal megváltoztatta a hangzást és a kézibeszélő illeszkedését. Több dugót is kipróbáltam, de sajnos egyik sem oldotta meg a problémát.
Visszavittem a fejhallgatót
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 02. 26., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás
Sok vélemény értékeli a nagyszerű hangzást, és be kell vallanom, hogy nekem is nagyon tetszik a hangzás. Nem igazán szoktam fülhallgatót használni, így néhány napig játszottam és próbáltam ki különböző méreteket. Végül mindkét fülhöz más-más méretet választottam, és elégedett vagyok.
nagyszámú tartalék dugóméret
nagyszerű hangzás
véleményem szerint az ANC buja
könnyen kezelhető
egyelőre nincs
0 ×Jelentés
Roman Nesvadba, Brnoflag
Értékelve: 2024. 02. 15., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás
Körülbelül 4 hónapja olvasom és nézem a különböző TWS fejhallgató véleményeket, összehasonlításokat és vitákat. Ennek eredményeképpen maradt a Sony wf-1000XM5. Airpods 2 Bevallom, hogy elsősorban a kinézet miatt utasítottam el. De azt kell mondanom, hogy a Technics AZ 80-assal eltaláltam a célt. A dobozból kivéve nyilvánvaló volt, hogy valaki sok munkát fektetett mind a fejhallgatóba, mind a töltőtokba. A headset bekapcsolása után azonnal le kellett tölteni és telepíteni a frissítéseket. A fejhallgató hangzása borzasztóan szubjektív dolog. Az állam őszintén leesett, hogy az ilyen (viszonylag) kis fülhallgatók milyen érett, kiegyensúlyozott, részletgazdag és még mély basszusokkal is teli hangzást produkálnak. Egyes vélemények és hozzászólások megemlítik, hogy a fejhallgató nem elég hangos. Eléggé aggódtam emiatt, mert szeretek hangosan hallgatni néhány dalt, és azt kell mondanom, hogy nem tudom elképzelni, hogy a fejhallgatót a maximális hangerőnél hangosabban tegyem. Az ANC valószínűleg nem olyan jó, mint a SONY-é, mert nem vágja el teljesen az embert bizonyos hangoktól, de aztán megint csak nem teljesen hallatlan, hogy néhány dolgot hallani lehet. Az alkalmazás világos és intuitív.
Kiváló kiegyensúlyozott hangzás
Kényelmes
Kiváló intuitív alkalmazás
Nagyon jó kivitelezés
Környezeti üzemmód
Mellékletek nagy választéka
ANC
0 ×Jelentés
Vojtěch, Uherský Brodflag
Értékelve: 2024. 01. 21., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű hang
Jól illeszkedik és nem nyomja
Az alkalmazás segít kiválasztani az egyes fülekhez legmegfelelőbb méretű fülhallgatót.
Jól működik hands-free-ként
A zajszűrés működik, de lehetne még jobb is
0 ×Jelentés
Aleš, Unhošťflag
Értékelve: 2023. 12. 13., változat: Technics EAH-AZ80E-S
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon jó minőségű hang, szó és minden zenei műfaj.
Jól illeszkedik a fülbe
A cserélhető tartozékok úgy tűnik, hogy mindenkit kielégítenek
Szép megjelenés
Kicsit magasabb ár
0 ×Jelentés
Vásárló, Gödöllőflag
Értékelve: 2023. 11. 25., változat: Technics EAH-AZ80E-K
Hitelesített vásárlás
Igazi Technics minőség. Látszik, hogy nem ma kezdték a szórakoztatóelektronikai eszközök fejlesztését és gyártását. Átgondolt funkciók, kivitelezés és csodálatos hangzás. Nagyon nem a tucat "V"-karakterű TWS. Az ára ugyan húzós, de ha nem csak 1-1,5 évig bírja - mint pár hasonló fülhallgató - akkor már megérte.
kiváló hangminőség (kiegyenlített hangzás)
LDAC codec támogatás
multipoint (LDAC-al két eszközzel, nélküle akár hárommal is)
kényelmes (futás közben sem akar kiesni a fülből)
szuper ANC és transparency mód
ár
a mobilos alkalmazás lehetne picit rendezettebb
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 25
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ