Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: TEDDIES Alvóka - Bagoly

Termékkatalógus
TEDDIES Alvóka - Bagoly - Szundikendő

Vélemények: TEDDIES Alvóka - Bagoly

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TEDDIES Alvóka - Bagoly témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TEDDIES Alvóka - Bagoly termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TEDDIES Alvóka - Bagoly megvásárlása után te is írsz értékelést.
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Alena, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 06. 23., változat: TEDDIES Alvóka - Bagoly
Hitelesített vásárlás
Játszik és szépen világít, színt vált, színt vált
Külön is játszhat és világíthat
Még azt a hangot is képes kiadni, amit a baba a pocakjában hall, ami garantáltan elaltatja a babát.
0 ×Jelentés
Tomáš, Velká Bítešflag
Értékelve: 2023. 01. 13., változat: TEDDIES Alvóka - Bagoly
Hitelesített vásárlás
szörnyű hangminőség, visszatérünk
Megerősíthetem az előző véleményt - a hang csörög
túl hangos - tépi a fülemet.
0 ×Jelentés
Michaela, Pardubiceflag
Értékelve: 2023. 01. 06., változat: TEDDIES Alvóka - Bagoly
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó esti mesének. Pont a megfelelő méret, az anyag nagyon szép és puha. Az elemek közvetlenül a kemény has mögött vannak, így nem fordulhat elő, mint más játékoknál, hogy a gyermek valahogy eltörje az elemhuzalt. Az alján van egy tépőzáras lyuk, és mögötte van a zseblámpa doboza. A mi csomagunkból hiányzott egy csavar, így a doboz örökké nyitva van. Egy másik játékból kell pótolnom. De ami a legjobban idegesít, azok a fények. Elsősorban azért vettem a baglyot, mert a lányom éjszaka fél, ezért akartam valami olyat, ami világít a kiságyában. A bagoly nagyon szépen ragyog és csillagokat vetít. Nincs messze, csak közel van hozzá. Csak a lámpákat lehet felkapcsolni, de azok csak körülbelül 45 másodpercig maradnak égve. Aztán kimennek. Ha újra be akarja kapcsolni őket, nyomja meg a gombot, az első piros fény kigyullad, majd ismét kikapcsol. Ez kétszer ismétlődik. A gomb harmadik megnyomása után csak 45 másodpercig világít újra. Az altatódalok véletlenszerűen indulnak el. Az első mindig egy másik altatódal (bevallom, nem számoltam meg, hány van belőle). A második megnyomásnál egy hangot kell hallania. Nos, ez még csak nem is hasonlít zajra. Inkább olyan, mint egy elromlott hangszóró, és valahol a távolban a közmondásos zaj. Nos, én nem adnám a babának, de a babák ízlése más, így elég, ha csak kipróbáljuk. Ha a fények és az altatódalok kombinációját váltja ki, a fények hosszabb ideig maradnak bekapcsolva. Igen. Csak meg kell várnod, amíg az altatódal megszólal, és körülbelül 45 másodperc múlva a bagoly kialszik. Igen, egyes játékoknak van egyfajta kipróbálható üzemmódja a boltokban, de a kapcsolót sehol nem találtam. Tehát így kell működnie egy bagolynak. Hiszem, hogy a bagoly megtalálja a rajongóit. Azonban szükség lenne egy jobb leírásra a bagolyról, hogy a vásárlók tudják, mit vásárolnak. Sajnos, nem tudjuk visszavinni (tudod, hogy van ez karácsonykor, amikor a gyerekek széttépik a dobozokat, csak hogy kipróbálhassák a várva várt alvó baglyot). Bár kissé kétlem, hogy a csecsemők 45 másodperc alatt elalszanak. Így a mami nem tesz mást, mint bekapcsolja a baglyot, mert az kialudt, a baba pedig "többet" követel.
Puha és sima tapintású
Egyszerű használat
Biztonságos a kicsik számára
A zaj úgy hangzik, mint egy elromlott hangszóró. Hihetetlenül zörög. Még csak nem is hangzik zajnak.
Körülbelül 40 másodpercig vetíti ki a fényeket.
A lámpák kialszanak. Ahhoz, hogy visszakapcsoljam őket, háromszor kell megnyomnom, mert kétszer bekapcsolnak, majd újra kikapcsolnak.
Az elemekből hiányzott egy csavar.
0 ×Jelentés
Bohumila, Praha 4flag
Értékelve: 2020. 10. 23., változat: TEDDIES Alvóka - Bagoly
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű bagoly, amely biztosan elvarázsolja a gyerekeket a dizájnjával, fényhatásaival és dallamaival.
Sajnos a hangja kissé reszelős, de ajándékba adtam, és csak akkor tudtam meg a hiányosságot, amikor a dobozt kidobták.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ