Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Tempered Glass Protector 0.3mm Moto G7 Power készülékhez

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector 0.3mm Moto G7 Power készülékhez - Üvegfólia

Vélemények: Tempered Glass Protector 0.3mm Moto G7 Power készülékhez

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tempered Glass Protector 0.3mm Moto G7 Power készülékhez témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tempered Glass Protector 0.3mm Moto G7 Power készülékhez termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tempered Glass Protector 0.3mm Moto G7 Power készülékhez megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Stanislava, Jiřetín pod Jedlovouflag
Értékelve: 2022. 01. 19., változat: Tempered Glass Protector 0.3mm Moto G7 Power készülékhez
Hitelesített vásárlás
Mindent ellenőriztem - Motorola G7 Power, a dobozon lévő jelölések - minden egyezik, de kihúztam az üveget, ami első ránézésre nem illik, nincs rajta kivágás, mint a fotón.
Nem felel meg az állítólagos Motorola G7 Power
Nincs kivágás, mint a képen.
Túl nagy a G7 Power-hez - a G30-hoz méretezve
0 ×Jelentés
Matej, Liptovský Mikuláš 4flag
Értékelve: 2022. 01. 03., változat: Tempered Glass Protector 0.3mm Moto G7 Power készülékhez
Hitelesített vásárlás
jól tapad, nem válik le, buborékok nélkül elég könnyen ragasztható
ez abszolút nem illik a Motorola G7 powerhez! vízszintesen 2 mm fedetlen kijelző marad az oldalakon, és mivel én felülről ragasztottam a kijelzőt, hogy az üveg körüli rés minden oldalon egyenletes legyen, így az üveg a kijelző alsó széléig ér!
A ragasztás után nem lehet sérülés nélkül lehúzni vagy javítani.
Teljesen használhatatlan utasítás! Ha még sosem csináltál ilyet, ajánlom, hogy nézz meg néhány videót. Tartalmaz továbbá matricákat és egy kis poharat (kb. 4x4mm), amelyhez nincs leírás, hogy hol/hogyan kell használni, gondolom, ez egy hátsó lencsevédő.
Ha védőüveget veszek, akkor elvárom, hogy a teljes kijelzőt védje - kivéve persze a kijelző ívelt széleit, amivel ez a telefon nem rendelkezik!
A kijelző érintésérzékenységét minimálisra csökkentette! A kijelző most már CSAK akkor működik, ha a kezemben tartom a telefont, ha az asztalra teszem, az érintés 95%-ban nem reagál!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ