Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Tesla Smart Power Strip PS300

Termékkatalógus
Tesla Smart Power Strip PS300 - Okos konnektor

Vélemények: Tesla Smart Power Strip PS300

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tesla Smart Power Strip PS300 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tesla Smart Power Strip PS300 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tesla Smart Power Strip PS300 megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 990 Ft
Raktáron 5 db

Felhasználói vélemények

Rudolf, Drhovle Brlohflag
Értékelve: 2024. 05. 10., változat: Tesla Smart Power Strip PS300
Hitelesített vásárlás
A mi nagy helyiségeinkben a távirányítású konnektorok elengedhetetlenek. Az évek során nyolc különböző márkát próbáltunk ki, amelyek különböző hiányosságokat mutattak mind a hw, mind az alkalmazás terén. Csak ez a Tesla nem rendelkezik semmilyen hibával, több hónapos használat során nem mutatkozott hiba. Minden korábbi, más márkájú wifi aljzatot lecserélünk erre a megbízható modellre.
Azt teszi, amit tennie kell.
Azonnal reagál
Könnyen érthető cseh alkalmazás, ahol minden könnyen beállítható
Zökkenőmentes hálózati kapcsolat
Gyorsan csatlakozik még hálózati kiesések után is
Nincs nem kívánt módosítás a beállításokban a frissítések után
Nem melegszik túl
0 ×Jelentés
Richard, Kroměřížflag
Értékelve: 2024. 04. 25., változat: Tesla Smart Power Strip PS300
Hitelesített vásárlás
Ne vedd meg, átmárkázott kínai szar. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy bekapcsold, valószínűleg nem leszel elégedett a mérésével.
Több napot és panaszt töltöttem azzal, hogy ezt a szart WiFihez csatlakoztattam. Végül kiderült, hogy nem tudott csatlakozni a WiFihez, amikor a WPA3 engedélyezve volt (függetlenül attól, hogy a WPA2 is engedélyezve van).
Több napos csatlakozás után az eredmény még mindig szar. Az azonnali fogyasztás néhány percenként frissül (használhatatlan), a hosszú távú fogyasztás pedig néhány nap nyilvánvalóan teljesen eltér.
Gyakran előfordul, hogy az aljzat offline jelenik meg az alkalmazásban, és eltart egy ideig, amíg feljön.
0 ×Jelentés
David, Praha 5 - Hlubočepyflag
Értékelve: 2024. 04. 01., változat: Tesla Smart Power Strip PS300
Hitelesített vásárlás
Nem tud csatlakozni egy Wi-Fi hálózathoz - körülbelül 100 alkalommal próbáltam két különböző Wi-Fi hálózaton, automatikus és manuális módban is, de nem jártam sikerrel. Lehet, hogy a Tesla Zigbee átjárón keresztül kell csatlakoznia aleszközként, de ez nem szerepel az utasításban, így nem próbáltam ki. És túl drága egy "buta" készülékhez, ezért visszaküldik.
0 ×Jelentés
Lubomír, Vrané nad Vltavouflag
Értékelve: 2024. 02. 08., változat: Tesla Smart Power Strip PS300
Hitelesített vásárlás
Mivel ez egy kiterjesztés, valószínűleg nincs szükség a funkció leírására. De okos is. A tévé mögött van, és a tévé és az összes többi elektronikai eszköz hozzá van csatlakoztatva. Az USB-csatlakozókból kihúzott telefontöltőkkel rendelkezünk. Nem nézünk sok tévét, ezért nagyszerű, hogy az egész energiafaló készüléket tulajdonképpen mindig teljesen ki tudjuk kapcsolni, és csak akkor hagyjuk futni, amikor nézzük. És hogy ne felejtsük el kikapcsolni a konnektorokat, automatikus kikapcsolást állítottunk be.
energiatakarékosság
aljzatok és USB csatlakozók száma
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ