Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: TESLA Sound EB20 - Blossom Pink

Termékkatalógus
TESLA Sound EB20 - Blossom Pink - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: TESLA Sound EB20 - Blossom Pink

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TESLA Sound EB20 - Blossom Pink témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TESLA Sound EB20 - Blossom Pink termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TESLA Sound EB20 - Blossom Pink megvásárlása után te is írsz értékelést.
9 890 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Lucie, Ostrava - Zábřehflag
Értékelve: 2024. 04. 03., változat: TESLA Sound EB20 - Pearl Pink
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató először nagyszerűnek tűnt. Hosszú ideig tartott a töltés. Nem használtam túl gyakran, de majdnem egy hónapig tartott feltöltve. Aztán újra feltöltöttem őket, és sokkal tovább bírták, mint mondtam, nem használtam őket olyan gyakran.
Gyönyörű elegáns csomagolás
Rendkívül hosszú töltési idő
A harmadik töltés után a fejhallgató nem működik, és a bal oldali fülhallgató rendkívül potuchu, így amikor a hangot hangosabban teszi, így olyan kellemetlen, hogy egy idő után a fejfájás.
A hangzás nem egészen szép, inkább az átlag alatt van, de könnyen megszokható.
Sajnos a fülhallgató egyáltalán nem tapad a fülben, még mindig úgy érzi az ember, hogy le akar esni, sportolás közben egyáltalán nem tapad a fülben, a laza hajú nőknek ez a pokol, akkor még mindig hajlamosak leesni. Szerencsére soha nem estek a földre, és mindig beleakadtak valamibe.
Sajnos a Tesla ebben a tekintetben kudarcot vallott. Gondolom, szép dizájnra tett, mert a pénzéért a fejhallgató nem tartott sokáig. Volt egy olcsóbb gogen fejhallgatóm, és egy évig tartott. Gyakran töltöttem őket, de egy év után a bal fülhallgató elkezdett meghibásodni. Ez történt itt két hónap után
0 ×Jelentés
Josef, Vrbovecflag
Értékelve: 2023. 12. 27., változat: TESLA Sound EB20 - Luxury White
Hitelesített vásárlás
Jó maximális hangerő
Akkumulátor-kapacitás
Töltődoboz mérete
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ