Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db

Termékkatalógus
Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db - Grill kőlap

Vélemények: Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db megvásárlása után te is írsz értékelést.
8 190 Ft 7 690 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db
Hitelesített vásárlás
Ezért 250 fokra melegített kenyérsütőt sütöttem, és kenyeret tettem rá. Ó, remek.
Egyértelmű, hogy a sütő felmelegedésével egy időben kell felmelegíteni a követ, tégelyt, edényt vagy bármit, amiben sütünk. Ezután a kő forró és szépen megsül.
És az ásó nagyszerű. Hogy könnyebb legyen fel- és levenni, és ne koszolja össze a követ, sütőpapírt használok. És magától lejön a lapátról! i A lapátra helyezés nem jelent gondot.
Rendelni fogok még egyet, mert forrólevegőn fogok sütni, és ezt két szintben tudom megtenni, így időt és pénzt takarítok meg.
Igen, és én meg gőzölögtem. ez azt jelenti, hogy egy régi tepsi alját felmelegítettem, és körülbelül egy tízcentis forró vizet dobtam bele, és a kő rendben volt.
Az egyetlen dolog, amire rámutatnék, az az ár, de figyelembe véve, hogy ez a lapát, amely önmagában 300 és többe kerül, így jó.
A lapát pedig azért nagyszerű dolog, mert nem kell kivenni a tepsit vagy azt, amiben sütünk, és így nem csökkentjük a sütő és a sütő hőmérsékletét sem. Sütőpapíron készítem el, majd a sütőbe lapátolom. Kinyitom, beteszem a sütőbe, gőzölöm, és becsukom.
Amióta ezt a követ használom, azóta nem repedezik többé a kenyerem alja, mert hideg az alap.
Addig semmi.
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 11. 28., változat: Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db
Hitelesített vásárlás
Kicsit trükkös elérni, hogy a pizza a lapátról a kőre kerüljön, miközben a sütő nincs tele cukros és mozzarellás sütővel, de ez nem a termék hibája, inkább a készség hiánya, khm. Mindenesetre az ár-teljesítmény arány itt tényleg nagyszerű.
0 ×Jelentés
Iveta, Praha 6 - Suchdolflag
Értékelve: 2023. 11. 01., változat: Tognana PIZZA Forged-x Szett, 3 db
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szuper
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ