Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: UGREEN USB-A HUB 3 x USB-A 3.0 + 1 x MicroUSB 3.0 + 1 x RJ-45

Termékkatalógus
UGREEN USB-A HUB 3 x USB-A 3.0 + 1 x MicroUSB 3.0 + 1 x RJ-45 - Port replikátor

Vélemények: UGREEN USB-A HUB 3 x USB-A 3.0 + 1 x MicroUSB 3.0 + 1 x RJ-45

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) UGREEN USB-A HUB 3 x USB-A 3.0 + 1 x MicroUSB 3.0 + 1 x RJ-45 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) UGREEN USB-A HUB 3 x USB-A 3.0 + 1 x MicroUSB 3.0 + 1 x RJ-45 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) UGREEN USB-A HUB 3 x USB-A 3.0 + 1 x MicroUSB 3.0 + 1 x RJ-45 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 11. 14., változat: UGREEN USB-A HUB 3 x USB-A 3.0 + 1 x MicroUSB 3.0 + 1 x RJ-45
Hitelesített vásárlás
A tapasztalat rossz, sőt megdöbbentő. Csak USB hubként működik, a, RJ-45 ethernet port használatához valahol el kell rejteni a meghajtót és telepíteni kell, és ezt nem próbáltam ki, mert nem bízom a gyártó weboldalában (úgy néz ki, mint egy strici színház vagy egy kínai opera pénztár), és már nincs is meg a meghajtó a mellékelt mini CD-n (talán az illesztőprogramokkal). Ez tehát az első és legfőbb csalódás. Egy másik kellemetlen meglepetés várt rám már a dobozból kivéve - a termék teste nem alumínium, ahogy a termékleírásban hirdetik, hanem egyszerű műanyag, amelyet fémes árnyalatban fújtak le. Nem akadályozza a funkciót, de alumíniumot vártam az Apple alumínium testéhez. Ezzel a rossz termékleírással és az ethernet-port váratlan (nem)működésével a Tomas ALZA Edison határozottan elvesztette nálam. A fejéhez vágom, idegen. Ne vedd meg, megkíméled magad a csalódástól, összességében ez egy félig (nem)funkcionális szemét.
bekapcsolható és USB hubként működik, de ennyi.
remélhetőleg visszafordítható, de ez még nem vehető pozitívumnak, csak azért írom ide, hogy a tetejére tegyem.
a test műanyagból készült, nem pedig alumíniumból, ahogy a termékleírásban szerepel.
az RJ-45 (ethernet) port használatához nem működik plug and play-ként, ehhez driver szükséges, ami (talán) a mellékelt mini CD-n van, vagy le kell tölteni a gyártó honlapjáról - nem próbáltam, mindenesetre nem lehet úgy használni, ahogyan azt a 21. században elvárnánk.
elég forró lesz, még csak USB hubként is, ethernet nélkül.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ