Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black

Termékkatalógus
Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black - Videokábel

Vélemények: Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 04. 17., változat: Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Működik a meecool dobozokkal. A kivitelezés elég szilárd. Ebben az árkategóriában inkább átlagos.
Szilárd kialakítás
Sem a weboldalon, sem a terméken nincs leírás a kábelezésről. Határozottan nem kompatibilis a Panasonic vagy Sony TV-kkel.
0 ×Jelentés
Michal, Praha 3flag
Értékelve: 2022. 03. 27., változat: Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black
Hitelesített vásárlás
nem működik
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2021. 12. 06., változat: Vention 3.5mm Jack Male to 3x RCA Male AV Cable 1.5m Black
Hitelesített vásárlás
Vásárláskor vigyázzon, a kábel nem teljesen szabványos csatlakozóval rendelkezik, illetve. több szabvány is létezhet, és sajnos ennél a terméknél nem lehet nyomon követni, hogy valójában milyen vezetékekkel rendelkezik. Az én Panasonic tévémnél teljesen működésképtelen. A kábel (a 3,5 mm-es jack csatlakozó végétől, teszteléssel ellenőrizve) a "hang R - hang L - videó - föld" sorrendben van bekötve, de az én Panasonic TV-m (szintén a használati útmutató szerint) a szabványos bekötést követeli meg a "hang L - videó - föld - hang R" sorrendben. Javaslom, hogy a dokumentációból előzetesen tájékozódjon a csatlakoztatandó eszközöknek megfelelően a szükséges csatlakozókábelezésről, és ha ez utóbbira van szüksége, akkor javaslom, hogy keressen a PremiumCord gyártótól egy kábelt ("PremiumCord Video + Audio cable, stereo 3.5mm 4 pin - 3x CINCH RCA shielded, M" - kód 8592220011697), amely rendelkezik a megfelelő kábelezéssel, és a gyártó honlapján ez a kábelezés is dokumentálva van (én már meggyőződtem róla, hogy ez a kábel működik a TV-mel).
számomra, sajnos egyik sem
az én igényeimnek nem megfelelő, a kábelcsatlakozó helytelen csatlakoztatása miatt
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ