0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Visixa Bone 10HF

Termékkatalógus
Visixa Bone 10HF - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Visixa Bone 10HF

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Visixa Bone 10HF témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Visixa Bone 10HF termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Visixa Bone 10HF megvásárlása után te is írsz értékelést.
22 890 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Ladislav, Ostrava-Zábřehflag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: Visixa Bone 10HF
Hitelesített vásárlás
Mivel a kihangosító elegendő.
Nem alkalmas zenehallgatásra. Úgy hangzik, mint egy kristály.
0 ×Jelentés
David, Cholinaflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: Visixa Bone 10HF
Hitelesített vásárlás
Elsősorban kihangosítóként használom az Iphone-ommal és a számítógépemmel a telekonferencia-hívások során (MS Teams). Erre a célra a fejhallgató nagyszerűen működik, teljesen megfelelő, min. 6 órát meghaladó folyamatos üzemidővel (beszélgetési idő). Néha gondot okoz a hívások váltása az MS Teams, a telefon és az MS Teams között (a headset támogatja a párosítást 2 aktív eszközzel), azaz amikor az MS Teams-en vagyok, és hívást kapok a telefonomon, majd vissza akarok térni az MS Teams-en lévő hívásra, de attól tartok, hogy a probléma inkább az MS Teams oldalán van, mint a headsetben, bár ez a termék nem támogatja kifejezetten az MS Teams-t. Egyet kell értenem az egyik korábbi hozzászólóval a hívásfogadó gombbal kapcsolatban, amelyet egy kicsit nehezebb megnyomni, mint azt várnánk. Nem mintha ez akadályozná vagy bármi komolyabb dolog lenne, de manapság valami puhábbat vagy érintésesebbet várnánk. A mikrofon minősége a szemben álló felek reakcióiból ítélve jó. Napi 4-6 órán keresztül használom őket anélkül, hogy a viselésük kellemetlen vagy kellemetlen lenne. Összességében elégedett vagyok velük, és határozottan ajánlom őket kihangosítóként vagy podcastok hallgatásához séta közben. Nem próbáltam zenét hallgatni, nincs rá időm: -)
könnyű
az akkumulátor élettartama a terméknyilatkozatnak megfelelően
könnyű párosítás
nagy hangerő beállításoknál az arccsontokra átvitt rezgések kellemetlenek, különösen a magasabb hangoknál
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 27., változat: Visixa Bone 10HF
Hitelesített vásárlás
Felbontott terméket vettem, nem tudom hogy a gyenge teljesítmény ezzel összefügg e.
Kényelmes viselet, ha kicsi a fejed
Telefon-konferenciához ideális lehetne
Nincs némítás
Az audio időnként visszhangos és torz, néha magas frekvencián sípol, egyébként hívásokhoz elviselhető minőségű
A mikrofon minősége gyenge, távoli és terem effektes(Sennheiser PC usb-vezetékes zajcsillapitós mikrofonnal rendelkező headsethez képest)
A hangerő szabályozó gomb lassan reagál, nyomkodása zajt kelt mert a mikrofon rudján van
0 ×Jelentés
Lucie, Svihovflag
Értékelve: 2023. 11. 07., változat: Visixa Bone 10HF
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Fejhallgató kiváló, csak nagyobb hangerőnél droning
0 ×Jelentés
René, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 01. 03., változat: Visixa Bone 10HF
Hitelesített vásárlás
könnyű
jó mikrofon környezeti zajszűréssel
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 11. 03., változat: Visixa Bone 10HF
Hitelesített vásárlás
A Niceboy HIVE Bones 2-t választottam cserére, amelyet sajnos kétszer is meghirdettem, mert hirtelen leállt a hívások működése, bár a mikrofon felvétele működött. A Niceboys egy kicsit jobban illeszkedett hozzám (de a Visixa szemüveggel is hordható), és valószínűleg egy kicsit jobb zenei kifejezőereje volt. Másrészt a Niceboy mindig csak hívásokra volt használható, a másik fél gyakran félreértette, és amikor a kicserélt darabon is megszűnt a hívás, akkor visszafizették a pénzemet, így kerestem egy másikat. Visax telefonhívásokhoz szuper (80%-a a használatomnak), háttérzenének az irodában teljesen elegendőek. Még az említett Niceboy sem elég egy zenei orgiához, de ez lehet, hogy a csontvezetés jellemzője, vagy talán a 2x magasabb árú modellek is megteszik? Ne vegyél semmilyen olcsóbb "csontvezetéses" készüléket, mert azok "hamisítványok", ahol nem vezet csonthangot, de van "normál fejhallgató hangszóró", aminek csak egy rés van a fül felé. A mikrofon/hívás "minőségét" pedig 100%-os sikerrel kétségbe vonhatja.
nagyszerű telefonhívásokhoz, az előre beállított mikrofonnal egyszerűen működik
Kisebb panasz a miniUSB csatlakozó burkolatával kapcsolatban, amely levehető és nem csatlakozik a fejhallgatóhoz = biztos vagyok benne, hogy elveszítem. De általában az irodában izzadok, nem kell a csatlakozót letakarni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ