0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: WHIRLPOOL OMSK58HU1SX

Termékkatalógus
WHIRLPOOL OMSK58HU1SX - Beépíthető sütő

Vélemények: WHIRLPOOL OMSK58HU1SX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL OMSK58HU1SX témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL OMSK58HU1SX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL OMSK58HU1SX megvásárlása után te is írsz értékelést.
126 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: WHIRLPOOL OMSK58HU1SX
Hitelesített vásárlás
A Whirlpool OMSK58HU1SX több napos intenzív használat után elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok ezzel a beépített sütővel. A 71 literes belső térfogatával elég tágas ahhoz, hogy az egész család vagy a barátok számára ételeket készítsen. Különösen tetszik, hogy egyszerre három szinten tud főzni, ami időt takarít meg, amikor egyszerre több ételt főzök. El vagyok ragadtatva a Steam+ funkciótól, amely lehetővé teszi a gőzzel való sütést, így szaftos eredményeket kapok a legkülönfélébb recepteknél. A pizza és a kenyér funkció változatosabbá teszi a konyhámat, és a forrólevegős sütés anélkül, hogy forgatni kellene az ételt, igazi életmentő számomra. Ami a karbantartást illeti, a hidrolitikus öntisztító rendszer és a sütőajtó üvegének tisztítására szolgáló Click&Clean funkció nagyon praktikus, és sok időt és energiát takarít meg. Az ajtó a SoftClosing funkciónak köszönhetően halkan záródik, ami különösen este, amikor a háztartás többi tagja már alszik, nagyra értékelhető. Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a sütővel. A teljesítmény, a funkcionalitás és a megbízhatóság kombinációját kínálja, amit egy ilyen készüléktől elvárok. És mivel a ventilátor motorjára 10 év garanciát regisztráltam, még nyugodtabb vagyok a termék hosszú távú megbízhatóságát illetően. Véleményem szerint ez egy nagyszerű választás minden olyan háztartás számára, amely megbízható, széleskörű funkciókkal rendelkező beépített sütőt keres, megfizethető áron.
sok funkció
tisztító rendszer
Ára
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 02. 22., változat: WHIRLPOOL OMSK58HU1SX
Hitelesített vásárlás
egyszerű telepítés
könnyen kezelhető
csendes működés
nincs háttérvilágítás a kijelző melletti érintőgomboknál
0 ×Jelentés
Filip, Jičínflag
Értékelve: 2023. 10. 28., változat: WHIRLPOOL OMSK58HU1SX
Hitelesített vásárlás
lassú zárás, a világítás bármikor kikapcsolható
jelzi, ha éppen melegszik
egy rövid, körülbelül 50 cm hosszú kábel.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 02., változat: WHIRLPOOL OMSK58HU1SX
Hitelesített vásárlás
Szép, tele van olyan funkciókkal, amiket nem is használok, eddig minden sütést megismertem az utasításokkal. De a párolt zsemle finom!
0 ×Jelentés
Tomáš, Prahaflag
Értékelve: 2023. 09. 29., változat: WHIRLPOOL OMSK58HU1SX
Hitelesített vásárlás
Tökéletes, csendes, értesítés a kívánt hőmérsékletről.
Jól kezelhető.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ