Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P

Termékkatalógus
WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P - Beépíthető sütő

Vélemények: WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P megvásárlása után te is írsz értékelést.
305 890 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P
Hitelesített vásárlás
Ki kellett cserélni az egész kezelőfelületet
Elment a hangja
Nagyon nehéz kezelni az érintőpanelt
Folyton csipog a gőzfunkció
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 26., változat: WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P
Hitelesített vásárlás
Tényleg nem értem, hogyan tudtak ilyen hihetetlenül finomra hangolni ilyen részleteket és apróságokat, amik miatt állandóan szidni fogod az idiótát.
maga a sütés és gőzölés rendben van
A sütő nem mutatja a belső hőmérsékletet - sem a kijelzőn, sem az alkalmazásban, és nincs hülye jelzőfénye sem, így nem tudod, hogy már felmelegedett-e a beállított hőmérsékletre vagy sem - csak találgatsz.
A kijelző órát mutat, amikor nincs használatban, de a fényerő beállítása körülbelül olyan, mint azok a vészkijárati jelzések, így éjszaka értelmetlenül világít a térbe, ami bosszantó a konyhában. A kijelző fényerejét és kontrasztját nem lehet csökkenteni.
a tálcának, ahová a gőzfőzéshez a vizet öntik, körülbelül 3-5 cm-es a kivezetése, ami valószínűleg a legtöbb konyhában olyan hosszú, ahová a munkalap széle még benyúlik. a víz kiöntéséhez keskeny vízforralóra van szükség. Csak 2 liter víz kiöntése kb. 5 percig bosszantó, mert a kifolyónyílás minimális szélességű, és a víz hihetetlenül lassan áramlik át rajta.
a gőzölés után nem lehet azonnal kiönteni a vizet, mert "a víz forró", várni kell kb. 2 órát, majd le kell önteni. A sütő nem fog emlékeztetni.
szóval a lényeg az, hogy van egy teljesen haszontalan alkalmazás a sütőhöz, tele teljesen haszontalan receptekkel, hogyan kell sütni egy krumplit a sütőben, vagy őrülten okos programokat a fagyasztott pizzához.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 18., változat: WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P
Hitelesített vásárlás
- ...kezdettől fogva nem lehetett a visszavonási ciklust elindítani, - hibaüzenetek a sütési történetben - 10 hónap után a vezérlőpanel elromlott, a hőmérséklet-érzékelő elromlott, a fő sütő kiégett, a vezetékek kiégtek... - összességében ez egy szörnyű ócskavas. - Teouba egy hónapig volt a szervizben, hogy kiderüljön, hogy nem lehet megjavítani - a mórahalmi-sziléziai szervizpartnerrel való kommunikáció borzalmas volt Soha többé a Whirlpooltól
Eltekintve a Wi-Fi kapcsolat, ami egy szép funkció, semmi egyáltalán
Semmi sem működött egyáltalán
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ