AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: xDuoo TA-26

Termékkatalógus
xDuoo TA-26 - Fül-/fejhallgató erősítő

Vélemények: xDuoo TA-26

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) xDuoo TA-26 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) xDuoo TA-26 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) xDuoo TA-26 megvásárlása után te is írsz értékelést.
146 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Vásárló, Ajkaflag
Értékelve: 2023. 06. 18., változat: xDuoo TA-26
Hitelesített vásárlás
Kedvező ár, jó hang (Sennheiser Hd600 -al , Bayer dt880-al biztosan).
Végcső (tartalék) csak külföldről elérhető, előfokcső elérhető.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 02. 03., változat: xDuoo TA-26
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Hetek óta kacérkodtam a megvásárlásával, közben körülnéztem az interneten, hogy többet megtudjak róla, mivel az áruházakban elég kevés információt közölnek. Végül az Alzatól vettem meg, igaz most nem is kapható itthon máshol. Külföldről pedig többe kerülne.
Nagyon jó kis erősítő, nagyszerű zenei élményt tud nyújtani, persze nívósabb fejhallgatón keresztül. Ami tovább növelhető jobb csövekkel. A vonal kimenetnek köszönhetően előerősítőként is használható, vagy aktív hangszórók köthetők rá.
Kezdetben a hálózati frekvencia búgása jól hallható volt a számok közötti szünetekben, de k. b. 20-25 óra működés után teljesen megszűnt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ