Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Xiaomi Smart Laser Measure

Termékkatalógus
Xiaomi Smart Laser Measure - Lézeres távolságmérő

Vélemények: Xiaomi Smart Laser Measure

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Smart Laser Measure témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Smart Laser Measure termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Smart Laser Measure megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 990 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Dalibor, České Budějoviceflag
Értékelve: 2023. 05. 14., változat: Xiaomi Smart Laser Measure
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kicsi, könnyű
A kivitelezés jól néz ki
Mérések rögzítése az alkalmazásban
Amikor a telefonommal csatlakoztattam, az összes mérés nem mentődött el (BT párosítás? )
Kisebb beállítási lehetőségek
0 ×Jelentés
Jiří, Kunoviceflag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: Xiaomi Smart Laser Measure
Hitelesített vásárlás
A kezdeti lelkesedésemet meglehetősen gyors, keserű csalódás váltotta fel. Nagyon vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, és az ajánlásom attól függ, hogy hol és hogyan kívánja használni. Ha otthon egy polcon tartja, és időről időre meg akar célozni valamit a beltérben, akkor biztosan megteszi a hatását. Értékelni fogja a telefonhoz való kapcsolódását, vonzó kialakítását, kijelzőjét. Elég pontosan mér. De ha alkalmanként kültéren, építkezésen vagy máshol, a komfortzónáján kívül használja, valószínűleg csalódni fog. A kijelző közvetlen napfényben nagyon nehezen látható, de ez nem igazán számít. Valószínűleg nem fogsz látni rajta semmilyen leolvasást. Napfényben nem működik túl jól, még rövidebb, három méter körüli távolságból sem (nem tudom megmondani, hogy ez az érzékelő korlátja-e, vagy a jövőben az FW frissítésével javítható, vagy az én darabom hibás volt). Minden alkalommal, amikor a betonra vagy a falhoz teszi, valóban karcolni fog, és minden új karcolást ellenőrizni fog. A beépített zseblámpa klassz, nem kell aggódni semmi miatt, de ez csak addig tart, amíg nem lesz körülbelül két éves, és nem kezdi elveszíteni a kapacitását. Ez sok? Lehet, de számomra egy ilyen készüléknek megvan a lehetősége, hogy évekig tartson, nem csak két évig. A lényeg. Szeretne egy szép mérőórát az otthonába, amely csatlakoztatható a telefonjához, jó pénzért, és olyan jó lesz, mint újkorában? Vigyétek! Olyan partnert szeretnél, aki talán nem követi a legújabb divattrendeket, de tíz évig együtt lesztek? Olyan, aki nem fél attól, hogy koszos lesz a portól, és nem bánja, ha esik egy kis eső? Kint fogtok együtt mérni? Ebben az esetben a Bosch kék profi termékcsaládjának legolcsóbb távolságmérőjéhez kell nyúlnia. Lehet, hogy nem rendelkezik a menő funkciókkal és FW-frissítésekkel, de valószínűleg sokkal tovább fog veled maradni.
Szép design
Elég szép ár
A párosítás után minden mérés átkerül a Mi Home mobilalkalmazásba, ahol frissítheti az FW-t, hozzáadhatja a méréseket, megnevezheti az egyes méréseket stb.
Beépített akkumulátor és USB-C csatlakozó
Lehetőség a mérés átkapcsolására az elülső vagy a hátulsó élről
Nem tartalmaz hordtáskát
Hiányzik egy hurok a szíjhoz (ez elég kicsi, ha a tok hiányzik, legalább egy hurkot adhattak volna a szíjhoz).
Beépített akkumulátor (tudom, hogy ezt is a profik közé tettem, de mivel az akkumulátor eltűnik, ez inkább egy con, mivel nem lehet megváltoztatni)
teljesen használhatatlan a szabadban egy napos napon (kevesebb mint három méterről nem tudta kiszámítani a távolságot, mert maga sem látta a lézersugarat).
Kijelző nagyon nehezen olvasható napfényben
Olyan szép, hogy félsz, hogy megkarcolod (ami egy alumínium vázzal elég könnyű).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ