Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Yenkee YHC 102SR USB hub és kártyaolvasó

Termékkatalógus
Yenkee YHC 102SR USB hub és kártyaolvasó - USB Hub

Vélemények: Yenkee YHC 102SR USB hub és kártyaolvasó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Yenkee YHC 102SR USB hub és kártyaolvasó témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Yenkee YHC 102SR USB hub és kártyaolvasó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Yenkee YHC 102SR USB hub és kártyaolvasó megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Branislav, Bratislava Iflag
Értékelve: 2021. 10. 27., változat: Yenkee YHC 102SR USB hub és kártyaolvasó
Hitelesített vásárlás
Nincs nagy választék olyan gombákból, amelyek egyszerre jók és többfunkciósak. Mindenféle furcsa minták. Igazából csak a túl rövid micro-usb kábel miatt tudok hibázni a mobilhoz és a hosszú usb kábel miatt. Mivel a gyártó ezt egy laptophoz tervezte, a kábel hossza logikátlan. Ellenkezőleg, PC-nél használhatatlan, mert a legtöbb embernek a doboz a földön van, és nem az asztalon. Még ha az asztalon is lenne, a micro-usb kábel túl rövid. A mikro-usb-nek legalább 4-5 cm-rel többnek kell lennie. Az USB-kábel hossza legfeljebb 15 cm lehet. A csatlakozókat logikusan levágták, az öntött műanyag burkolatból levágtam egy darabot a csomagolásból, amiben volt, és így lefedtem. A hubnak van egy kék LED-je, ami kellemetlenül erős fényt ad, de még így is eléggé belül van, és a tokban csak egy kis lyuk van, így nem túl zavaró - hátránya, hogy folyamatosan világít, még akkor is, ha a PC ki van kapcsolva, mert az usb még mindig áram alatt van. Ez a fény azonban NEM működik a kapcsolat vagy az USB-eszköz aktivitásának jelzőjeként (nem tartom ezt jelentős problémának). Ez a hub határozottan jobb, mint mások a feldolgozás (fém), a portok és az SD-kártyák olvasásának képessége szempontjából. Nem akartam tovább használni a szóló kártyaadaptert, pedig az nagyszerű és USB3-on van. Ez a hub aktív OTG-vel is rendelkezik, csak válassza le a hubot a PC-ről és a micro-usb pichnutot a mobilhoz, és a hub vezeték nélküli OTG adapterként működik minden porton, Android 8.1 Oreo (GO) alatt tesztelve. A memóriakártyák fordítva vannak behelyezve, amit a címke nem jelez, a microSD a szöveg irányába megy, de a nagy SD fordítva. Előnye, hogy a hegek nem teszik lehetővé a kártyák helytelen behelyezését.
Tervezés
egyszerűség
memóriakártyák számára
tervezés
fémfedél
OTG támogatás
rövid micro-usb kábel (10 cm)
szükségtelenül hosszú usb-a kábel (27 cm)
nincs led kijelző az aktivitás és a tápellátás jelzésére
NB-hez tervezték, bővítés nélkül PC-n használhatatlan
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ